Keystone logo
© istock
The College Of Westchester

The College Of Westchester

The College Of Westchester

pengenalan

Sejak tahun 1915, The College Of Westchester (CW) telah memberi tumpuan kepada kejayaan kerjaya para pelajarnya. Program akademik College of Westchester dirancang dengan teliti untuk memberikan kemahiran dan kecekapan yang paling dikehendaki oleh majikan. Persekitaran kampus kami sangat peribadi dan budaya kami berpusat pada layanan kepada pelajar.

Fakulti College of Westchester dipilih berdasarkan pengalaman, tauliah dan sikap prihatin untuk membawa pengetahuan dunia nyata ke kelas. Teknologi dan alat pembelajaran yang disempurnakan web oleh Kolej memberikan para pelajar di mana sahaja, bila-bila masa sahaja hubungan dengan kursus, profesor, rakan sekelas dan perkhidmatan. The College Of Westchester menawarkan pengalaman luar biasa yang boleh membawa kepada pencapaian dan kejayaan sepanjang hayat.

The College Of Westchester lulus individu yang telah menyelesaikan pengalaman pendidikan transformatif dan bertujuan membawa kepada kerjaya yang mendorong kemajuan ekonomi. Sebagai sebuah kolej yang berpusatkan akademik, beragam budaya, College of Westchester komited untuk memberikan kualiti pendidikan tertinggi untuk semua pelajar yang berkerjaya dan berwirausaha melalui penyampaian kurikulum yang dibina dengan teliti dan fokus, dengan input dari majikan serantau dan institusi lain pihak berkepentingan. Kolej menyokong dan mendorong kecemerlangan akademik, kemajuan kerjaya, integriti profesional, tanggungjawab kewangan dan kewarganegaraan yang baik melalui persekitaran pembelajaran yang khas dan sangat peribadi yang membawa kepada mobiliti ekonomi yang meningkat.

Lokasi

  • White Plains

    Central Avenue,325, 10606, White Plains

    Soalan