Keystone logo
The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

The College for Adult Learning

pengenalan

Cerita kita

The College for Adult Learning dibentuk sebagai Organisasi Latihan Berdaftar (RTO) pada tahun 2009, dan melalui dedikasi kami untuk penyelesaian latihan praktikal yang berfokus pada hasil dengan sokongan dan fleksibiliti yang tiada tandingannya, kami telah membuat perbezaan nyata dalam ribuan nyawa selama 10 tahun terakhir.

Kami diasaskan oleh pasukan eksekutif kanan yang berdedikasi dari sektor TAFE / Universiti yang diilhamkan oleh pelajar dewasa di seluruh Australia yang terdesak untuk kursus yang relevan, pembelajaran yang disesuaikan, pilihan kajian praktikal, sokongan komprehensif, kemahiran siap bekerja dan hasil sebenar.

Mengapa belajar dengan CAL?

Bagaimana kita membimbing pelajar kita untuk berjaya

Visi kami di The College for Adult Learning berpusat pada mencipta hasil sebenar bagi pelajar.

Kami komited untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka melalui perjalanan pembelajaran yang disesuaikan, kandungan kursus yang menarik dan berkaitan dengan industri, sumber belajar dan alat tambahan. Terima bimbingan dan sokongan tanpa had daripada profesional yang berpengalaman.

Kami yakin dapat membuat perbezaan.

Kami mempunyai tiga prinsip panduan yang membentuk bagaimana kami menyampaikan kursus dalam talian khusus kepada pelajar di CAL. Belajar dengan kami lebih dari sekadar sehelai kertas. Dengan kursus CAL, terinspirasi untuk membentuk dunia anda sendiri - terima sokongan yang tiada tandingannya, kemahiran dan pengetahuan yang berlaku dalam kehidupan nyata, dan nikmati pembelajaran yang fleksibel.

Cari apa yang membezakan kita.

Kursus yang dirancang untuk berjaya

Kami meluangkan masa untuk meneliti dan merancang produk latihan kami untuk berjaya dan dengan bangga mengkhususkan diri dalam membuat kursus yang dituntut oleh industri dan pemimpin masa depan - seperti anda - perlukan.

 • Kami diciptakan untuk membantu orang membuat perbezaan dalam kerjaya mereka. Ini bermaksud menyampaikan kerja kursus yang relevan yang dirancang untuk mengembangkan kemahiran yang berfokus pada masa depan dan menghasilkan hasil yang nyata. Kami mengembangkan kursus kami untuk mempunyai fokus di tempat kerja yang kuat, merancang penilaian kami mengenai aplikasi praktik kerja kursus, dan menyesuaikan kandungan kami untuk memenuhi keperluan khusus industri. Ini membantu memastikan kursus kami memberikan kandungan dan kemahiran yang relevan yang diperlukan di tempat kerja hari ini dan industri esok .
 • Penyelidikan kami mengenai keperluan tenaga kerja moden mendapati bahawa majikan mencari pemimpin yang dinamik , bukan hanya pakar. Majikan semakin mencari kepemimpinan pasukan dan kemahiran pengurusan projek yang dapat dipindahtangankan, untuk memastikan mereka mempunyai tenaga kerja yang dinamik dan berfokus pada masa depan.
 • Yakinlah bahawa dengan kelayakan CAL, anda akan berpeluang untuk tidak hanya mengembangkan kemahiran dan pengetahuan teknikal yang relevan, tetapi kemahiran yang dapat dipindah milik yang menjadikan pemimpin yang berjaya.

Program diploma berganda yang unik

Yakinlah bahawa dengan kelayakan CAL, anda akan berpeluang untuk tidak hanya mengembangkan kemahiran dan pengetahuan teknikal yang relevan, tetapi kemahiran yang dapat dipindah milik yang menjadikan pemimpin yang berjaya. Kami mahu anda mempunyai kelebihan daya saing dalam kerjaya anda. Itulah sebabnya kami telah mencipta rangkaian kursus diploma berganda dan kualifikasi ganda bersepadu untuk memberikan lebih banyak kemahiran dalam permintaan.

Jimat diri anda selama beratus-ratus jam masa belajar

 • Jimat masa dan wang anda dengan memilih kelayakan diploma berganda bersepadu. Kursus kami menggabungkan unit dari dua kelayakan yang berasingan untuk membuat pakej unik yang menjimatkan ratusan jam waktu belajar.

Sketsa unik untuk membantu anda menonjol daripada orang ramai

 • Unit kami dipilih sendiri dengan berunding dengan pemimpin industri dan dirancang untuk membuat kursus yang holistik dan berfokus pada masa depan. Cari kombinasi yang sesuai untuk memenuhi kemahiran dan aspirasi kerjaya anda.

Dua kelayakan yang diiktiraf secara nasional

 • Anda akan berjaya dengan dua kelayakan yang berasingan setelah tamat kursus anda. Mengintegrasikan kursus bertauliah memberi anda kemahiran praktikal yang dihormati di semua industri dan Pathways untuk pendidikan lanjutan.

Tumpukan perhatian kepada pelajar kami sepanjang perjalanan mereka

Di CAL, kami komited untuk kejayaan pelajar kami - dari pendaftaran hingga tamat pengajian dan seterusnya.

Setiap ahli pasukan CAL berdedikasi untuk membantu anda berjaya dalam perjalanan pembelajaran anda.

 • Tidak seperti TAFE, universiti dan RTO besar, anda tidak akan dianggap sebagai bilangan CAL sahaja . Komitmen kami kepada anda bermula dengan meluangkan masa untuk memahami matlamat anda, menyediakan penyelesaian pembelajaran yang diperibadikan dan fleksibel, dan didorong oleh mentor dan pasukan sokongan yang bersemangat.
 • Sebagai individu dengan keadaan anda sendiri, anda mempunyai keperluan latihan yang unik, dan tujuan kami adalah untuk menyokong perjalanan pembelajaran anda dengan cara yang sesuai untuk anda. Kami akan menyesuaikan rancangan pembelajaran dan membuat Pathway untuk menampung anda dan pengalaman anda. Tidak kira apa matlamat kerjaya anda, kami akan membantu anda ke sana.
 • Nikmati sokongan yang tiada tandingannya, apabila ANDA memerlukannya. Kami memahami bahawa setiap orang mempunyai gaya pembelajaran yang berbeza, dan memerlukan tahap dan jenis sokongan yang berbeza. Kami menawarkan beberapa pilihan sokongan, seperti Sembang Langsung tindak balas pantas, sesi bimbingan satu-satu yang dijadualkan dengan Pelatih Pembelajaran yang berpengalaman, daftar masuk dari pasukan sokongan yang ramah, dan banyak lagi.

Sokongan dan fleksibiliti yang tiada tandingannya

Semasa anda belajar dengan CAL, anda dapat yakin bahawa kami komited untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda. Tidak seperti pesaing kami, kami tidak mengenakan bayaran yang mahal untuk RPL, pertukaran kursus atau lanjutan 6 bulan pilihan anda. Tujuan kami adalah untuk menyokong anda dengan cara yang anda perlukan, sepanjang perjalanan pembelajaran anda dan membantu anda mencapai kelayakan anda.

Tiada bayaran untuk RPL

 • Kami ingin mengenali anda kerana pengetahuan dan kemahiran anda yang ada. Pengiktirafan untuk Pembelajaran Terdahulu (RPL) adalah kaedah yang cekap bagi profesional yang sudah kompeten untuk mencapai kelayakan dengan lebih pantas. Tidak seperti RTO lain, kami tidak mengenakan yuran permohonan untuk RPL atau biaya per unit untuk RPL.

Tiada bayaran untuk pemindahan atau penangguhan

 • Di CAL, kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari Pathway yang paling sesuai dengan matlamat kerjaya anda. Inilah sebabnya mengapa kami menawarkan bayaran sifar untuk pemindahan kursus untuk pelajar kami. Untuk menampung kesibukan pelajar kami, kami menawarkan penangguhan percuma selama 90 hari, dan kami juga menawarkan satu pelanjutan percuma selama 6 bulan.

Jaminan 30 Hari Tanpa Risiko

 • Kami yakin anda akan menyukai kursus anda. Walau bagaimanapun, jika anda mendapati bahawa kursus ini tidak betul, anda boleh menarik diri dalam 30 hari pertama dengan bayaran balik sepenuhnya dari kursus anda ditolak yuran pentadbiran kecil $ 150. Tidak seperti RTO lain yang menawarkan tempoh pengembalian wang hanya 14 hari, di CAL kami menawarkan 30 hari kepada pelajar kami.

Pendaftaran semula dan pelanjutan

 • Untuk membantu pelajar kami meneruskan perjalanan pembelajaran mereka, kami menawarkan lanjutan 6 bulan percuma untuk memastikan mereka berada dalam kedudukan terbaik untuk menyelesaikan kursus mereka. Kami juga gembira dapat menawarkan pendaftaran semula. Kami tidak akan mengenakan yuran kursus penuh untuk pendaftaran semula (beberapa yuran dikenakan).

Hasil sebenar untuk kerjaya anda

Kami memberi tumpuan untuk memberikan hasil yang nyata, bukan hanya sekeping kertas.

 • Salah satu sebab mengapa kita memilih Pelatih Pembelajaran kita sendiri supaya kita dapat memastikan mereka mempunyai pengalaman dan pemikiran untuk memberi bimbingan yang berharga kepada pelajar kita . Ini melampaui penilaian, ini adalah peluang bagi pelajar untuk bercakap dengan seseorang yang pernah berada di sana dan melakukan itu. Peluang untuk mengeluarkan idea dari seseorang, mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai kepemimpinan dan nasihat langsung yang boleh anda gunakan dengan segera.
 • Pelatih Pembelajaran kami bukan hanya pelatih, mereka pemimpin industri dan mentor - dan mereka tersedia untuk semua pelajar kami untuk menempah sokongan satu lawan satu.

Jaminan Hasil Sebenar

Jaminan Hasil Sebenar kami adalah komitmen kami kepada anda dan matlamat kerjaya anda, memastikan bahawa pengajian anda akan memberi anda manfaat dunia nyata.

Jaminan ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk menyokong anda di luar perjalanan belajar anda. Pasukan, penilaian dan maklum balas kami semua tertumpu pada menolong anda dalam kerjaya anda, bukan hanya mengikuti kursus anda.

Lokasi

 • Mitcham

  Level 1, 3/630 Mitcham Rd, 3132, Mitcham

Soalan