Keystone logo
The Citadel

The Citadel

The Citadel

pengenalan

The Citadel adalah mercu tanda di Charleston, Carolina Selatan yang terkenal dengan reputasi pendidikannya serta sejarahnya yang kaya. Diasaskan pada tahun 1842, The Citadel mempunyai badan pelajar sarjana muda kira-kira 2,300 pelajar yang membentuk Korak Cadets South Carolina. Satu lagi 1,000 pelajar menghadiri The Citadel Graduate College, petang awam dan program dalam talian yang menawarkan ijazah sarjana dan profesional serta program sarjana muda.

The Citadel adalah untuk mendidik dan membangun para kadet dan pelajar untuk menjadi pemimpin berprinsip dalam semua lapisan masyarakat dengan menanamkan nilai-nilai teras kolej dalam persekitaran yang berdisiplin dan intelek yang mencabar.

122379_badge.PNG

Selama sembilan tahun berturut-turut, U .S. Berita

The Citadel diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej untuk menganugerahkan sarjana muda, sarjana, dan pakar dalam bidang pendidikan. Program ijazah sarjana muda dan sarjana pendidikan guru, pendidikan kaunselor, pendidikan celik dan kepemimpinan pendidikan diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Akreditasi Pendidikan Kebangsaan (NCATE). The Tommy

Lokasi

  • Charleston

    Moultrie Street,171, 29409, Charleston

    Soalan