Keystone logo
ThatFXTrader

ThatFXTrader

ThatFXTrader

pengenalan

Di dunia hari ini memilih pasangan yang boleh dipercayai boleh mencabar.

Marilah kita meyakinkan anda mengapa kita berbeza dan ini tidak sepatutnya berlaku.

TFXT menawarkan sistem pembelajaran yang hebat dalam arena dagangan FX. Itulah yang kita lakukan.

Kami memberi anda kaedah pengajaran yang terbaik dan menawarkan nasihat yang tidak berat sebelah dan tidak adil untuk memberi manfaat kepada anda.

Kami memberi perhatian peribadi kepada anda yang layak dan membawa anda semua perkhidmatan yang anda perlukan bersama di bawah satu bumbung, semuanya pada harga yang jujur.

Kami sentiasa mengikuti perkembangan terkini di dunia FX. Kami mengintegrasikan evolusi ini dalam platform pendidikan, produk dan perkhidmatan kami, menggabungkan perkembangan terkini hanya apabila mereka membuat ekonomi masuk kepada anda.

Kami benar-benar suka apa yang kami lakukan. Kami berminat dengan FX. Kami boleh dipercayai. Kami bersenang-senang dalam membantu setiap pelajar individu yang kami terima untuk meneruskan, menjadi berjaya melalui komitmen dan dedikasi kami yang bersemangat.

Kami percaya hubungan dan perkongsian semasa perjalanan ini. Kami tidak percaya untuk bekerja untuk pelajar kami. Kami lebih suka bekerja dengan anda untuk memenuhi keperluan anda dan mencapai potensi anda. Kami percaya kepada pelajar kehidupan.

Jika anda mencari pasangan sejati yang sangat peduli tentang anda, dan siapa yang selaras dengan keperluan anda, anda telah datang ke tempat yang betul. TFXT adalah rumah anda. Bersama TFXT dan anda tidak akan senang.

Kami mendengar keperluan anda dan memberi anda maklum balas yang jelas dan tidak adil. Kami mengambil perhatian tentang keperluan, pelan, dan objektif anda dan mengkaji semula mereka dalam rangka apa yang anda ingin capai. Di mana kita tidak bersetuju, kami akan jujur ​​tanpa syarat dengan anda dalam cara diplomatik yang memberikan anda alasan-alasan untuk perselisihan kami. Kami percaya keaslian.

Dengan kami, anda seorang, bukan nombor akaun. Di dunia perniagaan di mana nombor akaun dan urus niaga menjadi lebih penting daripada nama, kami berbangga untuk mengambil kepentingan peribadi dalam semua yang kami lakukan untuk anda. Kami juga bersumpah untuk memberi anda perhatian individu yang anda layak sebagai pelajar kami.

Dalam semua yang kami lakukan, kami berusaha untuk menyesuaikan pendekatan kami kepada keperluan dan keperluan individu anda kerana kami menghargai semua pemegang kepentingan kami.

Kami menawarkan produk dan perkhidmatan harga kompetitif berbanding persaingan. Penggunaan penyelesaian teknikal yang mengautomasikan proses di hujung belakang, dan pengurusan sistem kawalan kos yang cekap, membolehkan kami memasukkan harga kami selaras dengan cadangan nilai kami. Kami tidak berkompromi dengan kualiti produk atau pengalaman. Perkara penting. Apa yang kami lakukan mencerminkan nama kami untuk organisasi dan individu yang bekerja dalam tugasan. Kami tidak akan berkompromi dengan standard kualiti kami kerana kami menganggap reputasi kami sangat penting. Kami komited untuk menyampaikan janji kami. Integriti dan tanggungjawab diri.

Kami yakin bahawa setiap orang adalah individu unik yang berharga dengan mimpi, tahap bakat tanpa had, dan berpotensi untuk kejayaan dan kebesaran.

Tolong beri peluang kepada kami untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan anda dalam mencapai potensi anda dan hidupkan impian anda.

Lokasi

  • New York

    New York, Amerika Syarikat

Soalan