Keystone logo
Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

Tecnológico de Monterrey

pengenalan

Mengapa Belajar Kemahiran Dalam Permintaan di Tecnológico de Monterrey ?

Program kami menyediakan pelajar dengan kemahiran dalam permintaan yang mereka perlukan untuk memajukan atau memulakan kerjaya dalam pengekodan, analisis data atau keselamatan siber. Kami menggabungkan pengalaman bilik darjah maya dengan kurikulum dinamik yang diajar oleh pengajar berpengalaman. Dengan sokongan pelajar yang meluas dan pelbagai sumber, kami menyediakan pendidikan yang akan membantu anda mencari jalan menuju kejayaan.

  • Kelas kami mengajar kemahiran pasaran* terkini untuk bidang pengekodan, analisis data dan keselamatan siber.
  • Kedua-dua program kami menawarkan jadual sambilan yang mudah untuk pelajar yang ingin kekal di pekerjaan semasa mereka sambil mempelajari kemahiran baharu yang berharga pada waktu malam, yang bagus untuk pelajar dewasa.
  • Bina portfolio projek atau aplikasi web yang luas untuk mempamerkan pengetahuan anda.
  • Akses perkhidmatan kerjaya Boot Camps untuk menyokong peralihan anda ke dalam pembangunan web atau analitis data.

*Bahan yang diliputi dalam kursus ini tertakluk kepada perubahan atas permintaan pasaran.

Program ini ditawarkan melalui Tecnológico de Monterrey dengan kerjasama edX.Mengenai edXedX, sebahagian daripada 2U Inc., bekerjasama dengan universiti dan organisasi yang dihormati untuk menyampaikan latihan berasaskan kemahiran yang inovatif kepada komuniti lebih 45 juta pelajar di seluruh dunia untuk menyokong mereka pada setiap peringkat kehidupan dan kerjaya mereka. edX menyampaikan kem permulaan melalui pengalaman pembelajaran yang mengasyikkan dengan perkhidmatan pakar dan sumber yang berharga. Sehingga 2021, graduan telah diupah oleh 6,700+ syarikat, termasuk lebih daripada 62% daripada Fortune 100.

Lokasi

  • Monterrey

    Avenida Eugenio Garza Sada Sur,2501 Sur, 64849, Monterrey

    Soalan