Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

pengenalan

Mengapa Sustainability Management School ?

Matlamat SUMAS adalah untuk mendidik pembuat keputusan global yang bertanggungjawab secara sosial pada masa hadapan yang akan membuat perubahan sebenar di dunia. Tujuannya adalah untuk menyampaikan gabungan inovatif pengetahuan perniagaan yang mantap dan pemahaman mendalam tentang pembangunan mampan.

Mengapa Kelestarian?

Masa depan yang mampan bukan lagi pilihan atau pilihan, ia sudah menjadi satu keperluan. Generasi pengurus akan datang perlu memikirkan semula amalan perniagaan untuk membenarkan kesan yang mampan terhadap alam sekitar, pembangunan ekonomi dan masyarakat secara keseluruhannya. Selain itu, Perjanjian iklim Paris boleh mewujudkan 24 juta pekerjaan menjelang 2030, menurut laporan yang dikeluarkan oleh Pertubuhan Buruh Antarabangsa (ILO).

Mengapa Switzerland?

Belajar di Switzerland menyediakan peluang unik untuk mempelajari nilai Switzerland seperti integriti, menghormati alam sekitar dan toleransi terhadap kepelbagaian. SUMAS ialah sekolah perniagaan yang berasaskan sepenuhnya kepada kemampanan dan ia adalah yang pertama seumpamanya.

Mengapa Milan, Itali?

Milan ialah hab fesyen yang meriah di dunia dan juga bandar yang melakukan perkara yang hebat dalam hal ke arah hijau. Pengalaman ini memberikan kombinasi yang hebat untuk mana-mana pelajar yang bercita-cita untuk masuk ke dalam Pengurusan Kelestarian.

Mengapa dalam talian?

Kampus Dalam Talian SUMAS menampung keperluan anda yang pelbagai untuk masa, lokasi dan kemudahan, untuk membantu anda mencapai kejayaan dalam program siswazah anda. Platform e-pembelajaran tercanggih kami memberikan anda akses kepada kandungan kursus mingguan pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Rangkaian dalam talian dengan profesor anda dan rakan pelajar Sarjana dan MBA melalui sembang, dan jadualkan pertemuan untuk membincangkan subjek yang berbeza.

Ciri-ciri Kampus

Ibu pejabat International Union for the Conservation of Nature (IUCN) di Gland, Switzerland, menyediakan persekitaran yang sempurna untuk pengalaman unik belajar di SUMAS ini.

Bangunan inovatif ini, yang dirasmikan pada Jun 2010, diperakui MINERGIE ECO-P dan menyasarkan pada tahap tertinggi pensijilan LEED AS.

  Lokasi

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Switzerland

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Soalan