Keystone logo
© Eva Dang
Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

Stanmore School Of Business (SSB)

pengenalan

Temui Kekuatan Anda. Mencapai matlamat anda. Exude Knowledge

Stanmore School of Business adalah salah satu sekolah perniagaan dalam talian yang terbaik di London. Dengan lebih dari satu dekad pengalaman mengajar dan pembelajaran, kami membentuk amalan perniagaan dan mengubah karier di seluruh dunia. Kekuatan akademik kami memberi inspirasi kepada minda perniagaan yang sahih dan provokatif, memperkasakan pelajar kami untuk mengembangkan pendekatan yang benar-benar inovatif dalam persekitaran akademik yang unik.

Kami adalah pemimpin berdedikasi dengan keinginan untuk belajar dan komitmen kepada pengajaran kelas dunia. Fakulti antarabangsa yang pelbagai kami adalah pakar berpengaruh yang berpengaruh yang menjana pelbagai pengetahuan dan kepimpinan dengan menggabungkan kemahiran menyelesaikan masalah akademik dan kehidupan yang terbaik. Mereka ditumpukan untuk membantu pelajar menemui kekuatan mereka dan berfikir di luar kotak. Pelajar mendapat manfaat daripada kepakaran mereka, sambil belajar bagaimana untuk memberi impak positif terhadap cara dunia menjalankan perniagaan.

Kami adalah badan yang terkemuka dalam bidang kepakaran perniagaan dan tidak sabar-sabar untuk melepaskan kebijaksanaan kami untuk generasi akan datang. Kami adalah sekolah global dengan cita-cita global. Kami menyediakan pengalaman pembelajaran yang inovatif yang tidak terikat dengan batas, yang memberikan kita kelebihan daya saing yang unik.

Kami secara konsisten mencari cara baru untuk meningkatkan dan maju untuk mencerminkan dunia perniagaan dinamik. Kami penuh semangat, galakan dan positif. Majoriti pelajar Ijazah Sarjana kami datang dari luar UK dan pelajar Pendidikan Eksekutif kami datang dari lebih 60 negara yang berbeza. Mengalami persekitaran akademik yang unik dan akses kepada tutor rangkaian di seluruh dunia yang kuat, terus mengukir orang dan kerjaya yang berjaya di seluruh dunia.

Lokasi

 • London

  85 Great Portland Street, London, W1W 7LT., W1W 7LT, London

  • UK Online

   UK Online, United Kingdom

   Soalan