Keystone logo
Stanford University

Stanford University

Stanford University

pengenalan

Pusat Pendidikan Kesihatan Stanford, sebahagian daripada Perubatan Stanford, bertujuan untuk memperkasakan profesional kesihatan global dengan menyediakan pembelajaran yang dapat diakses yang memanfaatkan Stanford University dalam praktik perubatan.

SCHE berpegang pada kepercayaan bahawa pendidikan memperkasakan dan pendidikan kesihatan menyelamatkan nyawa.

Mengenai Pusat Pendidikan Kesihatan Stanford

Pusat Pendidikan Kesihatan Stanford (SCHE), sebahagian daripada Perubatan Stanford, bertujuan untuk menyokong profesional kesihatan di setiap peringkat di AS dan di seluruh dunia. Dengan menyediakan latihan yang berkesan dan cekap, ia berusaha untuk meningkatkan ketersediaan global penyedia penjagaan kesihatan yang berpengetahuan dan berkemahiran tinggi yang dilengkapi untuk meningkatkan tahap perkhidmatan di kawasan paling terdedah di dunia dan mempunyai impak sosial yang berkekalan.

Kursus pendek dalam talian Pusat Pendidikan Kesihatan Stanford

SCHE telah mencipta portfolio kursus pendek dalam talian yang menawarkan pengamal penjagaan kesihatan pemahaman yang lebih baik tentang cara mereka boleh menjaga kesejahteraan mental dan fizikal pesakit mereka, dan mewujudkan orang ramai yang lebih berpengetahuan. Kursus-kursus ini menyediakan pendekatan holistik kepada kesihatan, menyentuh tentang senaman, pemakanan, dan kesihatan mental, dengan kandungan yang direka oleh fakulti dari Pusat Perubatan Stanford untuk Pendidikan Kesihatan.

Mengapa belajar dalam talian dengan Pusat Pendidikan Kesihatan Stanford

Melalui kerjasamanya dengan GetSmarter, jenama 2U, Inc., SCHE mampu menyampaikan pendidikan berkaitan kesihatan yang berkualiti tinggi dan menarik kepada profesional yang bekerja di seluruh dunia, memastikan kesan yang paling besar mungkin terhadap cabaran kesihatan dan kesejahteraan global. Pelajar mempunyai akses kepada aset digital yang mencerminkan pengetahuan dan kepakaran fakulti yang dihormati di Perubatan Stanford, serta peluang untuk menjalin rangkaian dengan ahli industri penjagaan kesihatan antarabangsa. Terima kasih kepada model pembelajaran dalam talian yang fleksibel, kursus sambilan ini sesuai dengan jadual pelajar yang paling sibuk, sambil tetap memberikan pengalaman yang diperibadikan dengan sokongan dan maklum balas pakar.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Stanford

    Serra Mall,450, 94305, Stanford

    Soalan