Keystone logo
© University Building: CB-RACK: Fotografie
SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University

pengenalan

Kami Memperkasakan Anda untuk Mencapai Matlamat Anda

Dengan kami, anda akan memperoleh kecekapan dan kemahiran tepat yang diperlukan untuk langkah seterusnya. Kami secara aktif membimbing dan menyokong anda sepanjang perjalanan anda, membantu anda apabila diperlukan. Semangat kami mendorong kami untuk membantu anda cemerlang dalam kedua-dua pelajaran dan kehidupan seharian, membolehkan anda memulakan laluan unik anda dengan jayanya dan tanpa kebimbangan.

Tentang kita

SRH Fernhochschule – The Distance Learning University mengkhusus dalam pilihan pengajian dalam talian yang menampung profesional yang bekerja. Sebagai peneraju berkualiti dalam pembelajaran jarak jauh, universiti telah membangunkan model kajian yang menawarkan fleksibiliti maksimum dan menjamin perkhidmatan yang cemerlang. Kampus dalam talian kami yang inovatif (E-Campus) berfungsi sebagai hab untuk pengajian anda, membolehkan anda berjaya di mana-mana dan bila-bila masa yang sesuai dengan anda, sambil menguruskan komitmen kerja, latihan, keluarga atau olahraga secara serentak.

Universiti kami menawarkan pilihan 51 program dalam talian Sarjana Muda dan Sarjana, serta lebih 60 sijil universiti. Kelas dan peperiksaan bersemuka pilihan boleh didapati di 21 tapak. Pada masa ini, lebih 9,000 pelajar mendaftar di universiti terbesar di Negara Persekutuan Baden-Württemberg, yang telah dipilih sebagai universiti pembelajaran jarak jauh paling popular di Jerman untuk kali kelima pada 2023.

Sebagai universiti bertauliah sistem dengan pengiktirafan negeri tetap yang dianugerahkan oleh Negara Persekutuan Baden-Württemberg, kami memegang meterai kualiti Majlis Akreditasi Jerman. Semua program ijazah dan kursus sijil telah menerima akreditasi negeri.

Kami Membawa Anda ke Tahap Seterusnya

Di Universiti Pembelajaran Jarak Jauh SRH, kami menawarkan program pengajian yang disesuaikan dengan keperluan unik anda, memberikan fleksibiliti dan sokongan individu yang menyesuaikan diri dengan keadaan hidup anda. Sebagai panduan peribadi anda, kami berdiri di sisi anda setiap langkah, didorong oleh semangat kami untuk kejayaan anda.

Lokasi

  • Riedlingen

    Kirchstraße,26, 88499, Riedlingen

Soalan