Keystone logo
Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

Spartanburg Methodist College

pengenalan

Spartanburg Methodist College adalah kolej kolej kediaman dua tahun yang diiktiraf secara kolektif di South Carolina sahaja. Kami menawarkan Ijazah Bersekutu dalam Seni, Sains, Keadilan Jenayah, Perniagaan, Seni Halus, dan Pengajian Agama.


SMC komited untuk menyediakan program dan peluang yang menggalakkan kecemerlangan akademik, penerokaan intelektual, kesadaran sosial, dan pembangunan karakter. Kami telah membina tradisi ini untuk menawarkan 100% program dalam talian kami.


Mentor Pendidikan

Penasihat kami di sini untuk membantu anda mencapai matlamat profesional anda. Kami bersama anda dari awal hingga akhir. Dari proses permohonan bantuan kewangan ke pemilihan kursus, kami berada di sini untuk memastikan anda berjaya.


Panduan Bantuan Kewangan

Salah satu elemen yang paling tertekan untuk memulakan program ijazah kolej adalah memastikan anda mempunyai sumber untuk bukan sahaja memulakan tetapi juga menyelesaikan program ini. Penasihat kami di sini untuk membimbing anda melalui proses bantuan kewangan untuk membantu anda membuat keputusan terbaik apabila memilih sumber bantuan kewangan.

Lokasi

  • Spartanburg

    1000 Powell Mill Rd (7,106.13 mi), 29301, Spartanburg

Soalan