Keystone logo
Spalding University Online

Spalding University Online

Spalding University Online

pengenalan

Sertai Misi Kami untuk Berkhidmat kepada Orang Lain

Misi kami lebih daripada perkataan di atas kertas. Kami menghayatinya. Kami kongsikan. Kami berbangga dengannya. Sebagai pelajar Universiti Spalding dalam talian, kami menjemput anda untuk mengambil misi kami untuk berkhidmat kepada orang lain bersama anda ke seluruh dunia.

Universiti Spalding ialah komuniti pelajar yang pelbagai yang berdedikasi untuk memenuhi keperluan zaman dalam tradisi Sisters of Charity of Nazareth melalui pengajian sarjana muda dan siswazah yang berkualiti dan profesional, berteraskan nilai kerohanian, dengan penekanan pada perkhidmatan dan promosi keamanan dan keadilan.

Mengapa Spalding?

Pelbagai. Inklusif. Penyayang.

Sertai komuniti kami yang pelbagai orang yang pada asasnya berbeza antara satu sama lain tetapi mempunyai matlamat yang sama untuk belajar, berkembang dan meneruskan tradisi berkhidmat kepada orang lain dengan semangat belas kasihan.

Perkhidmatan kepada Orang Lain

Selami banyak peluang yang kami tawarkan untuk berkhidmat kepada orang lain dan berbuat baik.

Belas Kasihan dalam Tindakan

Menjadi sebahagian daripada institusi pertama di dunia yang diperakui sebagai Universiti Pengasih.

Didorong oleh misi. Penyayang.

Spalding University Online adalah rumah untuk pelajar dari semua peringkat umur, dari semua lapisan masyarakat, yang berkumpul untuk memperoleh ijazah lanjutan untuk meningkatkan kehidupan mereka dan kehidupan orang lain. Kami menjemput anda untuk menyertai komuniti kami yang pelbagai orang yang pada asasnya berbeza antara satu sama lain tetapi berkongsi matlamat yang sama: untuk belajar, berkembang dan melaksanakan misi Spalding untuk melayani orang lain dengan semangat belas kasihan

Universiti Spalding ialah universiti belas kasihan yang diperakui pertama di dunia dalam Piagam Kasih Sayang, sebuah gabungan antarabangsa antara organisasi dan individu yang berdedikasi untuk mewujudkan ekonomi yang adil dan komuniti global yang aman.

Lokasi

  • Louisville

    South 4th Street,901, 40203, Louisville

    Soalan