Keystone logo
© Eva Dang
ShippingCollege

ShippingCollege

ShippingCollege

pengenalan

Kelayakan Global untuk Kedudukan Global

Kolej Perkapalan adalah kolej global dengan pejabat di London.

Kami menawarkan Kelayakan Global untuk Kedudukan Global .

Sertai dunia perkapalan, penghantaran barang, logistik dan perdagangan multinasional yang menarik melalui kursus berasaskan web antarabangsa kami.

Kursus kami memberi anda pengetahuan praktikal untuk meneruskan kerjaya anda atau menyertai dunia perdagangan global dalam keselesaan rumah atau pejabat anda.

Tutor khusus kami sangat berkelayakan dalam bidang mereka dengan pengalaman lebih daripada 20 tahun.

Setiap pelajar diberikan e-Tutor peribadi untuk membimbing dan membantu mereka dengan pembelajaran mereka.

kenapa pilih kami

1. Kursus Kami

Kursus-kursus ini disesuaikan dan diperibadikan untuk memenuhi keperluan dan gaya hidup anda serta berkualiti tinggi. Kursus kami adalah praktikal dan mudah difahami dan dilaksanakan dalam persekitaran kerja. Kursus dalam talian anda difasilitasi oleh e-Tutor peribadi anda dan Rancangan Kursus Peribadi dihantar kepada anda setiap minggu oleh e-Tutor anda untuk membantu anda memenuhi jadual pengajian anda.

2. Kejayaan Pelajar kami

Pelajar kami terus mencapai objektif perniagaan peribadi mereka dengan memperkaya asas pengetahuan mereka melalui kursus kami. Ini memberi mereka keyakinan untuk mengejar cita-cita kerjaya dan mempercepatkan kemajuan kerjaya mereka.

3. Akreditasi Global dan Keahlian

Kursus kami diiktiraf dan diiktiraf oleh The World Shipping Institute www.worldshippinginstitute.com. ShippingCollege adalah di United Kingdom Daftar Pembelajaran Pembelajaran (UKRL).

4. Persekitaran pembelajaran yang unik

Di ShippingCollege persekitaran pembelajaran kami yang unik membolehkan anda memenuhi cita-cita pembelajaran anda dan melakukan ini dalam masa anda dan mengikut kadar anda. Ini akan berada dalam keselesaan rumah atau pejabat anda, di mana anda mempunyai akses dalam talian yang mudah kepada modul kami. Kami boleh diakses oleh semua pelajar di seluruh dunia.

5. Kampus e-Kampus dan Global kami

Pelajar mempunyai akses 24/7 kepada maklumat melalui kampus dalam talian kami, mengakses portal kursus dan perpustakaan kami. Kami baru-baru ini telah menambah forum pelajar untuk soalan dan rangkaian. Anda akan menjadi sebahagian daripada rangkaian global yang telah kami cipta melalui Forum Pelajar dalam talian kami.

6. Profesional Latihan

Penulis kursus kami adalah pakar antarabangsa dengan pengalaman 20+ tahun dalam industri khusus ini. Kami diiktiraf sebagai profesional latihan. Lesen profesional, persatuan dan keahlian kami membantu kami terus berhubung dengan komuniti perkapalan, komuniti perkapalan yang sama yang kami latih anda untuk menyertai atau membantu pertumbuhan anda di dalamnya.

Misi dan Visi kami

Untuk belajar lebih memberdayakan daripada diajar

Misi kita

Misi ShippingCollege adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan yang dinamik berdasarkan kecemerlangan dan kelenturan yang mewujudkan nilai yang berkekalan dan relevan untuk karier yang berkembang.

Untuk belajar lebih memberdayakan daripada diajar, itulah sebabnya kami memberi tumpuan kepada pengetahuan yang praktikal. Kami menyampaikan kemahiran dalam usaha untuk mencapai hasil yang sesuai.

Visi kami

ShippingCollege akan menjadi pemimpin yang diiktiraf dalam evolusi pembelajaran dalam talian untuk industri Pengiriman Maritim, Kliring dan Pengiriman dan Logistik Global.

Hidup Nilai Kita

Kami mencapai misi kami dengan menghayati nilai-nilai kami, yang bertujuan mencapai tahap tertinggi:

 • Respect: ShippingCollege fakulti dan kakitangan memegang hal tertinggi untuk satu sama lain, pelajar-pelajar kita, masyarakat kita dan persekitaran kita.
 • Inovasi: Kami menghargai idea yang baru dan berdaya maju dan mempromosikan mereka dengan gigih untuk memastikan bahawa kandungan kursus adalah relevan dan menarik.
 • Berorientasikan perkhidmatan: Melalui arahan dan bimbingan, kami memenuhi keperluan para pelajar kami dengan pengetahuan dan kemahiran, meletakkan orang lain di hadapan kami.
 • Kerja berpasukan: Dengan menyokong satu sama lain, kita dapat mencapai lebih daripada apa yang mungkin dilakukan secara individu.
 • Integriti: Tingkah laku peribadi dan profesional kami dipandu oleh kejujuran, etika dan hati nurani.

Mencapai Tujuan Kita

Tujuan kami adalah untuk memberi pengetahuan dan kemahiran yang membantu pelajar mencapai impian mereka. Kami membuat latihan boleh diakses, merangsang dan mudah untuk minda yang bersemangat di seluruh dunia.

Khusus untuk menegakkan ShippingCollege tujuan dan nilai-nilai 's, fakulti kami:

 • Berusaha untuk pembaharuan dan inovasi yang berterusan
 • Mewujudkan budaya penyertaan dan kolaboratif
 • Terlibat dalam perkembangan akademik dan profesional yang berterusan
 • Kepelbagaian nilai dan menggalakkan menghormati sumbangan dari semua budaya
 • Meningkatkan kejayaan dan menegakkan kualiti

Kualiti Perkhidmatan dan Fleksibiliti Pelajaran Pilihan

 • Menyediakan kandungan kursus berkualiti fleksibel yang diperlukan secara praktikal dalam bidang pengajian tertentu.
 • Memberi tumpuan kepada menguasai kemahiran dan teknik praktikal
 • Menyediakan kursus dalam talian untuk pendekatan pembelajaran yang fleksibel

Kualiti sesuatu servis

Seseorang mungkin beranggapan bahawa kualiti perkhidmatan mestilah penyediaan yang boleh dilihat, persekitaran bilik darjah, kebersihan asas, saiz bilik darjah, atau struktur kursus yang disediakan dengan baik.

Walau bagaimanapun, kami berpendapat bahawa kualiti perkhidmatan sebenar adalah kualiti yang tidak dapat dilihat - keupayaan tutor, kemurahan hati sokongan dan penjagaan, dan hati kolej untuk pelajar walaupun kedua-dua kualiti ini harus mempunyai keseimbangan.

Di ShippingCollege kami menyampaikan sifat-sifat tidak kelihatan ini.

Fleksibiliti Pelajaran Pilihan

Kaedah pembelajaran fleksibel kami membuktikan penjagaan dan sokongan kami untuk pelajar dan pelajar kami.

E-Tutors peribadi yang memahami dan mendengar pelajar mereka.

Pemahaman kita bahawa pelajar kita sering bekerja sepenuh masa dan memerlukan fleksibiliti dan kefahaman dalam mencapai matlamat mereka.

Lokasi

 • UK Online

  ShippingCollege Suite 19411 20-22 Wenlock Road London, N1 7GU, UK Online

  Soalan