Keystone logo
SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

SDA Bocconi School of Management (GetSmarter)

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1971 sebagai sekolah perniagaan siswazah Universiti Bocconi di Milan, Sekolah Pengurusan SDA Bocconi ialah sekolah perniagaan antarabangsa terkemuka di Itali, dan antara institusi paling terkenal di Eropah.

Belajar Dalam Talian dengan Sekolah Pengurusan SDA Bocconi

Selama lebih daripada 50 tahun, SDA Bocconi telah menerajui latihan pengurusan bertaraf dunia. Diasaskan pada nilai kesungguhan keusahawanan, kecemerlangan akademik dan tradisi yang telah lama wujud, misi Sekolah adalah untuk membantu golongan profesional hari ini berkembang maju dalam pasaran global yang semakin tidak dapat diramalkan.

Mengenai Sekolah Pengurusan SDA Bocconi

SDA Bocconi melengkapkan pemimpin perniagaan di seluruh dunia untuk menangani cabaran paling sukar di dunia dengan mempromosikan pengetahuan termaju, budaya pengurusan dan inovasi merentasi program eksekutif, makmal penyelidikan dan pusat pengetahuannya.

SDA Bocconi ialah salah satu daripada beberapa sekolah perniagaan elit yang telah memperoleh 'mahkota tiga kali ganda' akreditasi antarabangsa paling berprestij di dunia (AMBA, AACSB, dan EQUIS). Ia juga satu-satunya institusi Itali yang ditampilkan dalam semua kedudukan sekolah perniagaan global utama, termasuk Financial Times, Forbes, Bloomberg Businessweek dan The Economist.

[Baca lebih lanjut di laman web SDA Bocconi School of Management]

Program dalam talian SDA Bocconi

Rangkaian program dalam talian SDA Bocconi yang pelbagai merangkumi pelbagai topik perniagaan dalam permintaan, yang berkaitan dengan profesional tertumpu masa depan hari ini. Ini termasuk keperluan perniagaan, pengurusan jualan, rantaian blok, dan fesyen mampan. Setiap program menyepadukan gabungan unik pembelajaran berorientasikan amalan dan penyelidikan saintifik terkini, melengkapkan peserta dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menerajui syarikat, NGO dan badan bukan untung esok.

Mengapa belajar dalam talian dengan SDA Bocconi

SDA Bocconi bekerjasama dengan GetSmarter, jenama 2U, Inc., untuk membawa transformasi, pendekatan penyelidikan dan pembelajaran yang diterajui amalan kepada generasi peneraju perniagaan akan datang. Dengan tumpuan kepada kecekapan utama seperti pemikiran kreatif dan inovasi, peserta program akan meningkatkan keupayaan mereka untuk membimbing organisasi mereka secara beretika ke arah keuntungan yang mampan. Pengurus dan pemimpin akan dapat memperoleh kemahiran sedia masa hadapan untuk menavigasi perubahan yang mengganggu, membina rangkaian global yang dinamik dan memperoleh sijil rasmi penyiapan daripada SDA Bocconi sebagai pengesahan pengetahuan strategik mereka yang dipertingkatkan.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

  • Milan

    Via Roberto Sarfatti,10, 20136, Milan

    Soalan