Keystone logo
Southern Cross University (Online)

Southern Cross University (Online)

Southern Cross University (Online)

pengenalan

Di SCU Online , kami bersama anda setiap langkah untuk memberi anda peluang kejayaan terbesar dalam pekerjaan dan kehidupan.

Kami tahu betapa sukarnya mengambil langkah pertama untuk mencapai matlamat dan aspirasi anda dan menjadikannya keutamaan.

Oleh itu, sama ada anda sibuk membantu orang lain mencapai matlamat mereka, atau bersusah payah bekerja - kami di sini untuk memberitahu anda bahawa matlamat dan cita-cita anda lebih dekat daripada yang anda fikirkan, dan lebih dapat dicapai daripada sebelumnya.

Kami bersedia semasa anda - masa anda bermula sekarang!

Kami tahu bahawa anda mempunyai cita-cita. Kami juga tahu bahawa anda juga mempunyai kehidupan.

Bagaimana kita tahu?

Kerana kami pernah melihat anda sebelum ini. Kami telah memberikan pembelajaran dalam talian untuk orang seperti anda selama lebih dari dua puluh tahun

Bagaimana kita tahu ia berfungsi?

Kerana beribu-ribu orang lain seperti anda telah berjaya mengambil langkah seterusnya dalam karier dan kehidupan mereka.

Anda tidak sendiri semasa belajar dengan SCU Online .

Tidak kira siapa anda, di mana anda berada, atau berapa usia (atau muda!) Anda, anda boleh merasa merasa terhubung dengan pengalaman belajar anda, dan disokong dengan kursus yang telah dirancang dengan mempertimbangkan anda. Pada SCU Online , anda Saya akan berkomunikasi dan belajar dalam masa nyata dengan orang yang ada di sana untuk membantu anda berjaya

Southern Cross University adalah universiti Australia kontemporari yang bersemangat dengan kampus yang indah di Gold Coast, Lismore dan Coffs Harbour, dan kampus cawangan di Sydney dan Melbourne.

Lokasi

  • Sydney

    5-7 Young Street NSW 2000, , Sydney

Soalan