Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

pengenalan

San Diego Christian College di Southern California menyediakan graduan untuk memberi impak kepada dunia untuk Kristus. Selain diperkenalkan dalam akbar identiti barunya sebagai Kolej Christian San Diego pada tahun 2005, SDC juga berpindah ke kampus barunya di Santee, California pada bulan Januari 2014.

Bersama-sama dengan perubahan ini, San Diego Christian College telah merevolusikan terkemuka, program industri yang terkemuka. Walaupun institusi itu telah pun memperoleh kedudukan akademik yang mengagumkan sebagai salah satu kolej yang terbaik di San Diego, ia pemulihan sekolah ini telah dicapai dengan teknologi yang telah membantu pertumbuhan yang luar biasa bunga api sebagai sebuah kolej Kristian atas dalam talian.

Mengapa San Diego Christian College?

berpatutan

kos tuisyen Rendah meletakkan pendidikan Kristian dalam jangkauan seorang dipanggil untuk berkhidmat. SDC menyediakan pendidikan yang berharga kurang daripada banyak institusi swasta yang lain.

Distinguished

SDC telah memperoleh reputasi untuk menyediakan pemimpin yang luar biasa. Pemimpin perniagaan, pastor dan ahli profesional yang lain telah mencapai kejayaan demi SDC.

Kristus berfokuskan

SDC pengalaman akademik dihantar dari pandangan Alkitab. Kristus diselitkan ke dalam setiap kurikulum dan kelas pengalaman.

berkesan

Fakulti yang berpengalaman memberikan perhatian peribadi kepada setiap pelajar supaya mereka boleh mencapai potensi penuh mereka. Persekitaran pembelajaran penyayang adalah sesuai untuk pertumbuhan rohani.

Christian College San Diego // 90 tempat kedua dari The Tao Brothers pada Vimeo.

Lokasi

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Soalan