Keystone logo
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

pengenalan

Saint Joseph's University adalah universiti yang komprehensif, diiktiraf di peringkat antarabangsa yang terletak di tepi metropolitan Philadelphia, dengan pelajar dari seluruh negara dan di seluruh dunia, baik dalam talian dan di kampus. Universiti Saint Joseph adalah diiktiraf di peringkat serantau - tahap akreditasi tertinggi kolej atau kolej tradisional boleh diperolehi - oleh Persatuan Kolej dan Sekolah Negeri-negeri Tengah. Peringkat kebangsaan kami dan akreditasi AACSB di Sekolah Haub menunjukkan kualiti tinggi program sarjana, siswazah, dan eksekutif kami.

Selama 160 tahun, Saint Joseph's University telah membantu lelaki dan wanita mempersiapkan kehidupan profesional mereka dengan menyediakan pendidikan Jesuit yang ketat yang menggabungkan kredo Ignatian Cura Personalis, atau menjaga seluruh orang. Dipandu oleh fakulti yang komited kepada pengajaran dan beasiswa, cabaran pendidikan Saint Joseph dan memperluas pengetahuan, memperkukuh pemahaman, menekankan pemikiran kritis dan komunikasi, memupuk perkembangan watak moral dan rohani, dan membina kebanggaan yang berterusan.

Berita AS

Majalah Forbes
Forbes menduduki # 94 Saint Joseph's University di kalangan Kolej-kolej Top di Timur Laut.

The Princeton Review
The Princeton Review menduduki Sekolah Perniagaan Erivan K. Haub sebagai salah satu daripada Sekolah Perniagaan Terbaik 2016-17-17.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Philadelphia

    5600 City Ave. , 19131, Philadelphia

Soalan