Keystone logo

Rushford Business School

A logo

pengenalan

Rushford Business School ialah Sekolah Perniagaan yang diperakui oleh EduQua di Gevena, Switzerland. Sekolah ini menawarkan program ijazah tinggi dalam Perniagaan dan Pengurusan. Sekolah kami unik dalam menawarkan beberapa program MBA dengan pengkhususan teknikal utama. Program dalam talian 100% kami sangat sesuai untuk pelajar dari seluruh dunia yang ingin menerima pendidikan berkualiti tinggi daripada Sekolah Perniagaan Eropah yang terkemuka dengan yuran pengajian yang berpatutan. Kami memanfaatkan rangkaian, pengetahuan, pengalaman dan penyebaran geografi untuk kelebihan pelajar kami.

Misi kita

Sebagai institusi yang berfokus pada penyelidikan, kami menjalankan program perniagaan yang inovatif dan diiktiraf di peringkat antarabangsa dengan kesan positif terhadap pertumbuhan perniagaan dan pembangunan masyarakat.

Kami terus memanfaatkan tingkah laku dan penyelidikan perniagaan melalui:

 • Membangun dan mengembangkan rangkaian antarabangsa rakan akademik dan pertukaran pertukaran terkemuka untuk menyediakan persekitaran penyelidikan dan pengajaran global.
 • Membangunkan kemahiran perniagaan khusus industri dengan melibatkan pemimpin pendapat utama.
 • Membangun pemimpin untuk memikul tanggungjawab sosial dan menghadapi cabaran intelektual dan peribadi yang unik.
 • Membangunkan keperibadian yang matang dan berdikari dengan kecekapan antara budaya dan pemikiran kritis.

Visi kami

Visi kami adalah untuk menjadi antara sekolah perniagaan terkemuka di Eropah dan diakui di peringkat antarabangsa untuk program perniagaan inovatif yang membantu perniagaan dan institusi terus berada di kurva pertumbuhan yang baik. Penyelidikan kami akan memberi kesan yang baik terhadap amalan perniagaan, kepemimpinan, dan literatur akademik. Kami akan mengembangkan pemimpin dengan jangkauan global, yang akan menggunakan potensi mereka untuk terlibat dengan perniagaan dan masyarakat untuk membuat perbezaan yang berharga, konstruktif, dan etika.

Nilai kami

 • Nilai-nilai berikut mengatur kita dalam mencapai misi dan visi kita:
  • Kecemerlangan akademik, kemahiran khusus, dan fokus penyelidikan.
  • Kepemimpinan dan inovasi pemikiran.
  • Pemikiran kritikal, keadilan, dan integriti.
  • Etika, tanggungjawab sosial, kebaikan, kebertanggungjawaban, tanggungjawab, dan ketelusan.
 • Kami mempunyai pendekatan yang tidak berkesudahan untuk melebihi jangkaan untuk kualiti dan perkhidmatan dalam semua yang kami lakukan. Membentuk kerjaya pelajar kami adalah pusat segala yang kami lakukan. Untuk mencapai matlamat ini, semua cara yang berpotensi diterokai daripada bimbingan kepada pembentangan dan rujukan sebelum industri yang berkaitan.
 • Kami menghargai semua pelajar kami dan melabur dalam pertumbuhan dan pembangunan peribadi dan profesional mereka, dan membantu mereka dalam laluan kerjaya mereka daripada keperluan asas kepada aktualisasi diri.
 • Kami merancang secara berhemat untuk pelajar kami dengan memantau perubahan utama dalam industri dan mengambil tindakan sewajarnya yang menyediakan mereka lebih awal untuk menghadapi cabaran masa depan.

Pendekatan Pengajaran Dalam Talian

Pendekatan pengajaran yang kami laksanakan bertujuan untuk mengenal pasti keperluan latihan khusus dan aspirasi kerjaya setiap individu. Berdasarkan pemahaman ini, penyelesaian bimbingan peribadi yang paling cekap disediakan supaya individu itu dapat memanfaatkan sepenuhnya program latihan.

Kami amat percaya dengan tanggapan bahawa setiap individu mempunyai kekuatan mereka sendiri, dan mereka boleh dimanfaatkan melalui platform dan pendekatan pembelajaran yang betul. Pelajar di Rushford sedar sepenuhnya bahawa pengetahuan diri mempunyai kepentingan yang sama dengan pengetahuan akademik.

Di Rushford, kami menggunakan teknologi internet untuk memaksimumkan kecekapan pembelajaran dalam suasana moden, sementara pada masa yang sama menyediakan pelajar dengan semua pengetahuan yang mereka perlukan untuk berjaya.

Rushford menggaji sebilangan besar profesional berkelayakan tinggi dari industri sebagai mentor untuk pelajar untuk menyediakan mereka dengan perspektif industri sebenar. Ini membantu calon profesional kami mencapai antara muka dengan industri itu sendiri. Mentorship memberikan banyak nasihat berkaitan dengan latihan dan perancangan kerjaya.

Kami percaya untuk menyediakan pelajar-pelajar kami untuk situasi kehidupan sebenar melalui pengalaman sendiri, dengan melaksanakan sesi kaunseling menerusi platform latihan online kami yang cekap.

Pentauliahan Kami

Institusi Swiss Bersertifikat EduQua

Rushford Business School diperakui oleh EduQua, label kualiti Switzerland untuk institusi pendidikan lanjutan. EduQua ialah badan akreditasi yang diiktiraf dan disokong oleh Kerajaan Gabungan Switzerland.

EduQua adalah sijil kualiti pertama untuk institusi pendidikan awam dan swasta di Switzerland dan diiktiraf, disokong, dan disokong oleh organisasi berikut:

• Kerajaan Persekutuan Switzerland
• Persidangan Menteri Pendidikan Cantonal Swiss (EDK)
• Sekretariat Hal Ehwal Ekonomi Negeri (SECO)
• Persidangan Switzerland untuk jabatan Latihan Profesional (SBBK)
• Persatuan Jabatan Pekerjaan Switzerland (VSAA)
• Persekutuan Switzerland untuk Pembelajaran Dewasa (SVEB)

Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan

Rushford Business School ialah ahli "Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP)

ACBSP adalah satu-satunya badan pentauliahan global, yang mengiktiraf program perniagaan di peringkat bersekutu, sarjana muda, dan ijazah di seluruh dunia sejak tahun 1988. Rushford Business School adalah sebahagian daripada keahlian yang merangkumi lebih dari 60 negara. Anggota ACBSP adalah antara pendidik terbaik dalam bidang masing-masing, berminat mempelajari kaedah pengajaran yang inovatif, meningkatkan penyampaian program pendidikan perniagaan, dan nilai kreatif untuk pelajar mereka.

Institusi Pengajian Tinggi Switzerland

Rushford Business School ialah Institusi pendidikan tinggi lepasan menengah yang diluluskan dengan kuasa untuk menganugerahkan ijazah swasta di Switzerland.

Rushford Business School ialah ahli "Majlis Akreditasi Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan (IACBE)" IACBE mengiktiraf program perniagaan yang membawa kepada ijazah di peringkat bersekutu, sarjana muda, sarjana dan kedoktoran dalam institusi pengajian tinggi di seluruh dunia. Semua cara penyampaian, kampus, lokasi dan tapak pengajaran, serta semua program perniagaan tanpa mengira tahap ijazah, biasanya akan disertakan dalam semakan akreditasi IACBE.

Perangkaan

Dengan pelajar dari lebih 80 negara dan lebih daripada 5000 alumni di seluruh dunia, komuniti global kami yang semakin meningkat adalah bukti pendidikan dan pembinaan kemahiran pelajar yang cemerlang di JLI.

  Lokasi

  • James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

  Soalan