Keystone logo
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1827, Universiti Toronto telah berkembang menjadi institusi pembelajaran, penemuan dan penciptaan pengetahuan yang terkemuka di Kanada. Sebagai salah satu universiti intensif penyelidikan terkemuka di dunia, didorong untuk mencipta dan berinovasi, ia berdedikasi untuk memupuk komuniti akademik di mana pembelajaran dan kesarjanaan setiap ahli boleh berkembang.

Belajar dalam talian dengan Sekolah Pengurusan Rotman

Sekolah Rotman adalah sebahagian daripada Universiti Toronto, pusat penyelidikan global dan kecemerlangan akademik di tengah-tengah ibu kota komersial berbilang budaya Kanada.

Mengenai Sekolah Pengurusan Rotman

Rotman ialah pemangkin untuk pembelajaran transformatif, cerapan dan penglibatan awam, menghimpunkan pelbagai pandangan dan inisiatif di sekitar tujuan yang menentukan: untuk mencipta nilai untuk perniagaan dan masyarakat.

Program dalam talian Sekolah Rotman

Senarai program terkini Rotman adalah untuk individu yang ingin memperoleh kemahiran baharu, mencapai matlamat profesional mereka dan memperoleh kelebihan daya saing. Program ini disasarkan kepada pelbagai golongan profesional dan menawarkan pembelajaran yang fleksibel, disokong dan cara pemikiran baharu untuk menangani cabaran dan peluang perniagaan hari ini.

Mengapa belajar dalam talian dengan Sekolah Rotman

Melalui kerjasamanya dengan GetSmarter, jenama 2U, Inc., Rotman komited untuk membangunkan pendekatan yang inovatif dan boleh diakses untuk pembelajaran dalam talian. Ia adalah rumah kepada beberapa institut penyelidikan paling inovatif di seluruh dunia dan mempunyai rangkaian perkongsian antarabangsa yang mengagumkan dalam sektor akademik, korporat dan komuniti. Dengan bekerjasama dengan GetSmarter, Sekolah sedang mewujudkan standard baharu pendidikan dalam talian, menawarkan perjalanan pembelajaran sentuhan tinggi, intim dan disokong penuh yang turut memberikan peluang untuk menjalin rangkaian dengan profesional dan rakan sebaya yang sepaham.

Lokasi

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Soalan