Keystone logo
Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

Rockhurst University Online

pengenalan

Universiti Rockhurst adalah tempat para pemimpin belajar. Kami mengubah kehidupan dengan mewujudkan komuniti pembelajaran yang berpusat pada kecemerlangan pendidikan. Sebagai universiti Jesuit yang terletak di Kansas City, Missouri, kita secara aktif terlibat dalam kehidupan dan pertumbuhan bandar dan wilayah kita.

Lulusan Rockhurst menerima dua alat yang mengubah hidup: tahap kualiti yang akan membawa mereka ke mana sahaja mereka mahu pergi dan kemampuan untuk melihat dunia melalui lensa yang berfokus pada perkhidmatan.

Kami mempunyai warisan yang membanggakan, rangkaian alumni yang berjaya, dan penghargaan yang merangkumi kedudukan Berita AS yang tinggi untuk tahun 2020 sebagai:

  • Sekolah Grad Terbaik untuk MBA Sambilan
  • # 15 dalam Sistem Maklumat (siswazah)
  • # 18 MBA Pengurusan
  • # 23 Kedudukan Midwest Universiti Serantau Terbaik

Rockhurst menawarkan lebih daripada 50 ijazah sarjana dan siswazah, dan pembelajaran peribadi melalui nisbah pelajar-ke-fakulti 12: 1. Kami juga menawarkan pendidikan tinggi yang juga sangat berpatutan. Kami telah menduduki tempat keempat di antara kolej Missouri untuk pulangan pelaburan, dan di 17% teratas di seluruh negara.

Lebih daripada separuh daripada lebih daripada 25,000 alumni kami tinggal di kawasan metropolitan Kansas City. Graduan kami berfungsi sebagai pemimpin eksekutif bagi syarikat dan organisasi utama di Kansas City dan di seluruh dunia.

Universiti Rockhurst diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan ahli Persatuan Pusat Utara. Helzberg School of Management kami adalah satu-satunya institusi swasta di Kansas City yang diakreditasi oleh AACSB International, standard emas dalam akreditasi perniagaan yang diperoleh oleh kurang daripada 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia. Kami juga merupakan salah satu daripada 28 institusi anggota Persatuan Kolej dan Universiti Jesuit.

Lokasi

Lokasi
  • Rockhurst Road,1100, 64110, Kansas City

Soalan