Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

pengenalan

177631_RITbutton.png

Belajarlah

Kurikulum tertumpu kami dalam kelestarian dan seni bina, diketuai oleh fakulti terkenal di dunia, menyediakan pelajar untuk kerjaya yang memberi impak.

Penyelidikan

Kami menggunakan penyelidikan dan inovasi teknologi baharu untuk menyelesaikan cabaran praktikal yang dihadapi oleh perniagaan, kerajaan dan komuniti hari ini.

Tumbuh

Pasukan jurutera kami yang berpengalaman dalam industri telah membantu ratusan pelanggan untuk membangunkan produk, mengoptimumkan proses dan memajukan teknologi baharu.

Institut Kelestarian Golisano (GIS) ialah peneraju global dalam pendidikan dan penyelidikan kelestarian. Kami bekerjasama dengan penaja perniagaan dan kerajaan untuk menyelesaikan masalah sistemik yang kompleks. Kebanyakan kerja kami bertujuan untuk menjadikan industri lebih mampan. Untuk melakukan ini, kami menggunakan pendekatan dan teknologi yang inovatif untuk meminimumkan penggunaan bahan dan tenaga sambil memaksimumkan hasil. Kepakaran kami, digabungkan dengan kemudahan penyelidikan kami yang canggih, membolehkan rakan kongsi kami memperoleh pandangan baharu, memacu inovasi dan bergerak ke hadapan.

Program siswazah dan kedoktoran kami mencabar, memberi inspirasi dan mengubah dunia. Graduan GIS terus menjadi agen perubahan dalam industri, kerajaan, akademik dan sektor bukan untung. Mereka adalah penyelesai masalah, berwawasan dan pembuat keputusan yang ingin mencipta dunia yang lebih baik dan mampan. Kami adalah sebahagian daripada Institut Teknologi Rochester, sebuah universiti yang terkenal di dunia sebagai penyokong dan pengamal kelestarian.

GIS menggunakan kemahiran lebih daripada 100 jurutera sepenuh masa, juruteknik, fakulti penyelidikan dan pelajar tajaan. Kami adalah rumah kepada enam pusat penyelidikan dinamik yang mengendalikan lebih 84,000 kaki persegi infrastruktur perindustrian untuk pemodelan, ujian dan prototaip. Campuran bakat, pengalaman dan keupayaan teknikal yang kami bawa ke setiap projek adalah tiada tandingannya.

Lokasi

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Soalan