Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

pengenalan

Misi kami adalah untuk menyediakan kecemerlangan akademik dalam pendidikan jarak jauh untuk pelajar di seluruh dunia, melalui penerapan teknologi terkini.

Robert Kennedy College adalah sebuah institusi pendidikan swasta di Zürich, Switzerland yang ditubuhkan pada tahun 1998. Kolej ini mempelopori pembelajaran dalam talian Switzerland yang berkualiti; kami menawarkan program pembelajaran yang fleksibel tetapi fleksibel, dipertingkatkan dengan teknologi e-pembelajaran dalam talian seni yang telah dibangunkan sepenuhnya di dalam rumah.

Universiti Cumbria, Universiti Salford dan York St John University. Pengajar kami adalah graduan dari beberapa universiti terbaik di seluruh dunia, dan dengan lebih 5,000 pelajar dari 130 negara yang berbeza, kami adalah penubuhan antarabangsa yang benar-benar antarabangsa. Program kami menggabungkan pendidikan berkualiti Swiss di jauh dengan kediaman di premis Kolej di Zürich, Switzerland dan di England di kampus-kampus rakan kongsi eksklusif kami. Residen satu minggu mewakili peluang unik untuk pelajar menggabungkan pengalaman pembelajaran dalam talian mereka dengan persekitaran kelas tradisional.

Falsafah Berpusatkan Pelajar

Di RKC anda bukan hanya nombor pelajar. Anda adalah sebahagian daripada komuniti pembelajaran dalam talian kami yang terlibat dengan ahli fakulti dan pelajar lain.

Bersama-sama, Kami adalah Pasukan

Objektif utama pasukan ini adalah untuk membolehkan kami secara konsisten meningkatkan kualiti pendidikan - pendidikan anda.

Negeri Teknologi Seni

Dalam komitmen kami untuk memberikan perkhidmatan canggih kepada pelajar, kami menggunakan perisian canggih yang dibuat khusus untuk penghantaran kursus dalam talian. OnlineCampus adalah perisian interaktif dan mudah digunakan yang merangkumi pembelajaran dalam talian sebagai pengalaman yang sangat menyeronokkan.

Fakulti Kelas Dunia

RKC menggunakan tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi dari universiti terkemuka seperti Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University , dan Wharton , untuk menamakan beberapa.

Pengiktirafan di seluruh dunia

Apabila tamat pengajian, anda akan menerima ijazah yang sama seperti pelajar yang belajar di kampus di Universiti Cumbria, Universiti Salford atau York St John University. Ijazah diiktiraf di seluruh dunia.

Lokasi

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Switzerland

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, United Kingdom

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Program

       Institusi juga menawarkan:

       Soalan