Keystone logo
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

pengenalan

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online menawarkan pengajaran bertaraf dunia yang disampaikan oleh ahli akademik dan profesional terkemuka di bahagian atas permainan mereka.

Queen Mary Online menawarkan empat program dalam talian sambilan, 100% yang disampaikan oleh Queen Mary University of London - universiti Russell Group yang terkemuka di dunia. Dapatkan akses kepada penyelidikan canggih, komuniti global, dan pengajaran bertaraf dunia yang akan memberi anda keupayaan untuk memberi kesan global.

QMUL Dalam Talian

Dengan memilih untuk belajar dalam talian dengan Queen Mary, anda masih menikmati status dan akses yang sama untuk pengajaran teladan seperti pelajar kampus kami. Kelebihan yang anda ada adalah fleksibiliti untuk meneruskan kerjaya masa depan anda pada satu masa dan intensiti yang sesuai dengan keadaan unik anda sendiri dan tanpa mengganggu pendapatan dan kemajuan kerjaya anda.

Ciri utama pembelajaran dalam talian

 • Fleksibiliti: Belajar dari rumah, tempat kerja atau semasa bergerak, di mana sahaja di dunia
 • Lokasi: Tidak perlu berpindah, mengambil cuti kerjaya atau memohon visa
 • Global: Belajar bersama dan berkomunikasi dengan pelajar dari seluruh dunia
 • Kualiti: Ceramah ringkas dan sumber digital yang dikembangkan oleh ahli akademik terkenal kami
 • Sokongan: Tutor akademik mudah dan senang diakses untuk bimbingan dan maklum balas
 • Menarik: Aktiviti yang membantu anda menerapkan teori untuk dipraktikkan
 • Maklum balas: Sesi langsung dengan tutor dan rakan sebaya
 • Diakses: Semua penilaian diambil dan dihantar dalam talian
 • Intuitif: Semua yang anda perlukan boleh didapati melalui platform pembelajaran dalam talian kami
 • Status: Semua anugerah setaraf dengan gelaran dan prestij yang diberikan untuk pengajian di kampus
 • Nasihat: Sokongan kerjaya yang boleh diakses, tersedia sepanjang kursus.

Sokongan bukan akademik

Kehidupan pelajar bukan soal belajar. Sebagai sebahagian daripada komuniti dalam talian Queen Mary , terdapat sekumpulan orang yang berdedikasi untuk menjadikan pengalaman anda dengan kami se positif mungkin dan induksi kami akan menyambut anda, dan memperkenalkan anda untuk belajar dalam talian.

Penasihat Pelajar Dalam Talian adalah titik kontak pertama anda untuk sebarang pertanyaan praktikal sama ada untuk mendapatkan petua mengenai pembelajaran dalam talian yang berkesan, nasihat mengenai keseimbangan kerja-kehidupan, atau untuk mengarahkan anda ke perkhidmatan sokongan universiti kami.

Jika teknologi membuat anda gementar, pasukan sokongan teknikal kami akan bersedia untuk menawarkan nasihat dan bantuan dengan penggunaan platform pembelajaran dalam talian kami.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi

Soalan