Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

pengenalan

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online menawarkan pengajaran bertaraf dunia yang disampaikan oleh ahli akademik dan profesional terkemuka di bahagian atas permainan mereka.

Queen Mary Online menawarkan empat program dalam talian sambilan, 100% yang disampaikan oleh Queen Mary University of London - universiti Russell Group yang terkemuka di dunia. Dapatkan akses kepada penyelidikan canggih, komuniti global, dan pengajaran bertaraf dunia yang akan memberi anda keupayaan untuk memberi kesan global.

QMUL Dalam Talian

Dengan memilih untuk belajar dalam talian dengan Queen Mary, anda masih menikmati status dan akses yang sama untuk pengajaran teladan seperti pelajar kampus kami. Kelebihan yang anda ada adalah fleksibiliti untuk meneruskan kerjaya masa depan anda pada satu masa dan intensiti yang sesuai dengan keadaan unik anda sendiri dan tanpa mengganggu pendapatan dan kemajuan kerjaya anda.

Ciri utama pembelajaran dalam talian

 • Fleksibiliti: Belajar dari rumah, tempat kerja atau semasa bergerak, di mana sahaja di dunia
 • Lokasi: Tidak perlu berpindah, mengambil cuti kerjaya atau memohon visa
 • Global: Belajar bersama dan berkomunikasi dengan pelajar dari seluruh dunia
 • Kualiti: Ceramah ringkas dan sumber digital yang dikembangkan oleh ahli akademik terkenal kami
 • Sokongan: Tutor akademik mudah dan senang diakses untuk bimbingan dan maklum balas
 • Menarik: Aktiviti yang membantu anda menerapkan teori untuk dipraktikkan
 • Maklum balas: Sesi langsung dengan tutor dan rakan sebaya
 • Diakses: Semua penilaian diambil dan dihantar dalam talian
 • Intuitif: Semua yang anda perlukan boleh didapati melalui platform pembelajaran dalam talian kami
 • Status: Semua anugerah setaraf dengan gelaran dan prestij yang diberikan untuk pengajian di kampus
 • Nasihat: Sokongan kerjaya yang boleh diakses, tersedia sepanjang kursus.

Sokongan bukan akademik

Kehidupan pelajar bukan soal belajar. Sebagai sebahagian daripada komuniti dalam talian Queen Mary , terdapat sekumpulan orang yang berdedikasi untuk menjadikan pengalaman anda dengan kami se positif mungkin dan induksi kami akan menyambut anda, dan memperkenalkan anda untuk belajar dalam talian.

Penasihat Pelajar Dalam Talian adalah titik kontak pertama anda untuk sebarang pertanyaan praktikal sama ada untuk mendapatkan petua mengenai pembelajaran dalam talian yang berkesan, nasihat mengenai keseimbangan kerja-kehidupan, atau untuk mengarahkan anda ke perkhidmatan sokongan universiti kami.

Jika teknologi membuat anda gementar, pasukan sokongan teknikal kami akan bersedia untuk menawarkan nasihat dan bantuan dengan penggunaan platform pembelajaran dalam talian kami.

Kedudukan

Queen Mary adalah sebahagian daripada Universiti London yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Kami berada di kedudukan 50 universiti teratas di Eropah dan 20 teratas di UK (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Kami bangga dengan pengajaran dan penyelidikan kami dan telah membuat komitmen strategik untuk penyelidikan berkualiti tinggi dalam pelbagai subjek. Kami telah melabur dalam prinsip ini dengan merekrut ahli akademik terbaik dalam bidang mereka secara sistematik dari seluruh dunia.

Rekod kecemerlangan

 • Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan (REF 2014) - Penilaian nasional penyelidikan terkini mengesahkan tempat kami dalam kumpulan universiti terkemuka yang diketuai oleh penyelidikan di UK. Kami menduduki tempat ke-9 secara keseluruhan di UK antara universiti pelbagai fakulti dan ke-5 di UK untuk peratusan hasil penyelidikan 3 dan 4.
 • Institusi Russell Group - Kami adalah salah satu daripada 24 universiti terkemuka di UK yang komited untuk mengekalkan penyelidikan terbaik, pengalaman pengajaran dan pembelajaran yang luar biasa, kebolehpasaran siswazah yang sangat baik dan hubungan yang tiada tandingannya dengan perniagaan dan sektor awam.
 • Tinjauan Pelajar Nasional 2016 - Kami mendapat kedudukan tertinggi di London antara universiti Russell Group untuk kepuasan pelajar.
 • Pemenang anugerah - Kami mempunyai tujuh pemenang Hadiah Nobel di kalangan bekas kakitangan dan pelajar kami, dan lebih daripada 55 rakan akademi dan masyarakat di kalangan staf akademik semasa.
 • Penglibatan awam - Kami adalah institusi pertama yang dianugerahkan Engage Watermark Gold Award kerana cemerlang dalam penglibatan awam.

Lokasi

Soalan