Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

pengenalan

Selama lebih 30 tahun, Kursus terbaik dalam Grafik & Reka Bentuk

Dunia reka bentuk adalah alam semesta yang menarik, dalam pengembangan pekerjaan yang kukuh, di mana tradisi dan inovasi mencari kesatuan yang sempurna, dan masa lalu dan masa depan bertemu.

Jika anda suka merancang, jika anda mencari Kecantikan dalam segala-galanya, jika anda tahu membayangkan apa yang belum wujud, dan jika anda ingin mengubah kreativiti anda menjadi kerjaya bekerja… Quasar Institute ialah tempat yang anda cari

Quasar Institute for Advanced Design telah menjadi kemudahan termaju untuk pendidikan akademik, penyelidikan dan inovasi dalam bidang reka bentuk selama lebih 30 tahun. Makmal sekolah yang melatih pereka terbaik masa depan, rumah kepada artis digital, tukang 2.0, kreatif berwawasan dan pereka masa depan.

Wawasan Quasar

Quasar Institute for Advanced Design , yang diasaskan pada tahun 1987, ialah pusat pendidikan tinggi yang bertujuan untuk melatih anda dalam profesion reka bentuk baharu serta komunikasi visual dan multimedia.

Quasar ialah tempat kebolehpercayaan dan perhatian memenuhi inovasi dan kemajuan avant-garde. Dan di situlah anda akan menemui jawapan yang tepat kepada permintaan pasaran kerja yang sentiasa berkembang.

Di sinilah kami mempromosikan kerjasama berterusan antara syarikat Itali dan antarabangsa; di sinilah projek kami akan melibatkan anda dalam setiap aspeknya, dari permulaan hingga realisasi. Kursus kami memberikan ijazah akademik peringkat pertama yang diiktiraf oleh Kementerian Pendidikan Itali, dan ijazah pengkhususan yang sah di peringkat antarabangsa.

Misi

Quasar Institute for Advanced Design menyasarkan orang dan syarikat dalam jangkauan global, mengembangkan potensi dan bakat mereka melalui program pendidikan tinggi, perkhidmatan yang dibuat khusus, perkongsian tempatan/antarabangsa dan sokongan berterusan.

Kami mewujudkan sistem pertumbuhan bersama, menggalakkan kemahiran analisis dan pertukaran peribadi, dan mewujudkan rangkaian komuniti yang beroperasi dengan berhati-hati dan bersemangat.

Kami menggunakan pendekatan kemanusiaan untuk penyelidikan dan pengeluaran, dan menggabungkan kreativiti dan teknologi dengan pembangunan kolaboratif dan mampan.

Aktiviti kebudayaan dan penyelidikan

Quasar Institute for Advanced Design , selari dengan aktiviti pendidikan, menjalankan penyelidikan dan acara kebudayaan yang berterusan, dengan tujuan untuk mendidik orang ramai tentang tema merentas disiplin yang berbeza.

Kami mempromosikan budaya Itali dan jenama Made in Italy di dunia; kami mengambil bahagian dalam panggilan nasional dan antarabangsa untuk cadangan; kami menganjurkan pameran, seminar, bengkel dan penerbitan.

Quasar Institute for Advanced Design telah menjadi protagonis dalam lebih daripada 300 acara sejak 1987; kesemuanya menyumbang untuk mengembangkan pengetahuan dan kepekaan tentang topik persekitaran sebenar dan maya.

Lokasi

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Soalan