Keystone logo
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

pengenalan

Quantic adalah sekolah perniagaan baru dalam talian yang menghubungkan pendidikan MBA yang ketat secara langsung kepada hasil kerjaya yang positif dan rangkaian alumni global.

Program Perniagaan

Quantic menawarkan dua program ijazah perniagaan yang sangat selektif - MBA percuma dan Eksekutif MBA yang berpatutan secara radikal. Kursus dihantar dalam aplikasi Quantic pada peranti mudah alih anda atau komputer dalam pelajaran bersaiz besar, interaktif dan platform pembelajaran rakan sebaya. Model perniagaan inovatif memindahkan beban tunjangan tinggi kepada majikan yang membayar untuk merekrut pelajar kami yang luar biasa.

Bakat yang bijak

Rangkaian kerjaya terbina dalam Quantic, Smartly Talent, membolehkan pelajar dan alumni mencari jawatan terbuka dan terus berhubung dengan syarikat teratas. Sediakan pengetahuan perniagaan anda untuk bekerja, dan dapatkan karier yang anda layak. Dapatkan pendidikan. Dapatkan sewa.

Pasukan Quantic

Dari pakar kandungan perniagaan kami kepada pengaturcara dan jurutera kami, kepada pasukan kepimpinan eksekutif kami - kami telah mengumpulkan sepasukan perintis. Kami adalah pasukan teras yang sama yang mengusir Rosetta Stone dari akar permulaannya ke syarikat pembelajaran bahasa yang paling inovatif di dunia.

Misi

Misi Quantic School of Business and Technology menawarkan program pendidikan yang paling inovatif dan berkualiti tinggi, yang secara langsung berkaitan dengan hasil kerjaya positif dalam perniagaan dan teknologi.

Visi

Quantic bertujuan untuk mencipta semula pendidikan siswazah untuk abad ke-21, yang berfungsi sebagai templat untuk jenis sekolah baru: memanfaatkan inovasi pedagogi dan teknologi dan pemahaman yang mendalam mengenai kekuatan rangkaian profesional untuk menyampaikan pengalaman pembelajaran terbaik dan hasil kerjaya yang terbaik pelajar kami.

Cerita kita

Quantic bermula dengan tiga soalan: bagaimana jika anda boleh belajar mana-mana subjek, di mana sahaja, pada mana-mana peranti? Bagaimana jika sistem pembelajaran itu disambungkan ke rangkaian profesional yang kuat? Dan bagaimana jika model perniagaan baru dapat menjadikannya sangat murah, atau bahkan bebas?

Dari visi awal ini, pengasas kami menetapkan untuk membina jenis baru sekolah siswazah.

Pasukan ini bermula dengan mencipta kaedah pengajaran yang melanggar dasar, kemudian menerapkannya dalam penciptaan kurikulum canggih kami. Selepas membuktikan kelajuan dan keberkesanannya berbanding dengan program tradisional, pasukan itu membangunkan model perniagaan yang unik yang mengubah kos pendidikan kepada kumpulan majikan yang berusaha menyewa pelajar menerusi platform bakat bersepadu kami. Dan akhirnya, melalui proses kemasukan yang ketat dan pemeriksaan majikan, pasukan itu membentuk asas bagi rangkaian alumni dan rakan kongsi korporat yang eksklusif.

Hari ini, Quantic berbangga menawarkan MBA Percuma dan MBA Eksekutif yang berpatutan kepada pelajar yang bercita-cita tinggi dari seluruh dunia.

Ini jalan yang menarik di hadapan. Kami harap anda akan menjadi sebahagian daripada perjalanan.

Pembelajaran Aktif. Menentukan semula masa depan pendidikan.

Pedagogically Engineered

Tiada video kuliah yang membosankan. Tiada buku teks yang membosankan. Arahan interaktif yang menyenangkan yang direka untuk membuat pembelajaran secara dramatik lebih mudah dan lebih cepat.

Pembelajaran Aktif

111665_iphone-coffee-illustration-a7f47487.jpg

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam teknologi pendidikan, serta keyakinan pedagogi dalam pembelajaran pengalaman, Pintar telah mencipta semula pembelajaran dewasa dengan pembelajaran interaktif, pertama yang kita panggil "Pembelajaran Aktif".

Kemajuan Berdasarkan Penguasaan

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Berlaku adalah pendekatan pasif kepala bercakap berasaskan video dan prosa berambut panjang. Sebaliknya, pelajaran Pintar sentiasa mencabar pelajar, yang memerlukan interaksi setiap lapan detik. Oleh kerana setiap pelajaran 5-10 minit dibina pada pelajaran terdahulu, pelajar menguji pemahaman mereka semasa menghadapi bahan kursus baru dalam kemajuan pembelajaran berdasarkan penguasaan yang memastikan kemajuan pelajar.

Jangan Mengajar dan Uji ...

111667_dont-teach-and-test-illustration-995a30c5.jpg

Untuk masa yang lama, pendidikan dalam talian telah menstabilkan amalan yang kurang efektif dalam arahan kelas, penyiaran maklumat, dan kemudian menguji pemahaman pelajar. Penyandang pendidikan dalam talian telah terjebak dengan paradigma pasif ini, walaupun penglibatan dan keberkesanan yang lemah.

... Ujian untuk Mengajar!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Dengan Pembelajaran Aktif, kursus kami segera mencabar pelajar untuk berfikir sebagai protagonis. Kami bukan pensyarah, tetapi sebaliknya mentor dan tutor, menyediakan aktiviti di mana pelajar terlibat, membuat keputusan dengan maklum balas serta-merta. Kami menguji untuk tidak mengesahkan kefahaman tetapi sebaliknya sebagai peluang untuk mengajar.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Program

Soalan