Keystone logo
Premier TEFL

Premier TEFL

Premier TEFL

pengenalan

Kenali pakar TEFL

Pasukan Premier TEFL ada dalam misi : untuk mencipta pengalaman latihan guru yang paling unik dan unik di pasaran TEFL.

Dengan 25 tahun perjalanan TEFL di antara kami, kami tahu selok-belok mengajar bahasa Inggeris di luar negara. Kami melatih guru bahasa Inggeris kami untuk yakin, pengembara yang berdebar-debar yang bersedia menjelajah seluruh dunia. Kursus-kursus dalam talian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa kami yang komprehensif, mudah diikuti, dan memberi anda maklumat yang tepat yang anda perlukan untuk mula mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing.

Mengenai Kursus-kursus kami

Pelbagai jenis kursus dalam talian terakreditasi kami telah ditulis oleh profesional pengajaran sebenar untuk memenuhi piawaian TEFL antarabangsa.

Kursus-kursus Premier TEFL , pendidikan dan sangat menarik yang sangat luas, memberikan anda semua latihan yang anda perlukan untuk mengajar bahasa Inggeris di luar negara. Kami memastikan pensijilan sepanjang hayat menjadikan anda menonjol dalam pasaran kerja global dan memenuhi syarat anda untuk pekerjaan TEFL yang paling berharga dan sangat dibayar di luar sana.

Pengesahan

Organisasi Disahkan Bintang - Tahap pengesahan ini diberikan kepada penyedia program antarabangsa untuk menunjukkan dedikasi yang benar kepada pendidikan di seluruh dunia.

Faedah Kami

  • Latihan terakreditasi sepenuhnya

  • Kursus yang diiktiraf di peringkat antarabangsa

  • Fleksibel, 24/7 akses belajar dalam talian

  • Sokongan tutor peribadi

  • Pakar memburu nasihat pakar

Kami mempunyai pengembaraan kami - kini giliran anda.

Lokasi

  • Cork

    Saint Mary's, Emmet Pl, Youghal-Lands, Youghal, Co. Cork, , Cork

Soalan