Keystone logo
Point University Online

Point University Online

Point University Online

pengenalan

Point University telah mendidik pelajar untuk perkhidmatan dan kepimpinan berpusatkan Kristus sejak 1937. Hari ini, Point menawarkan lebih daripada 40 program dalam talian, membolehkan profesional yang bekerja di seluruh dunia mengakses pengalaman pembelajaran yang berpatutan dan fleksibel. Dengan menyertai keluarga Point, pelajar menerima sokongan dan alat untuk meneruskan pembangunan intelek, profesional dan rohani.

Point University memperkasakan pelajar untuk melengkapkan diri mereka dengan kemahiran untuk berjaya dalam setiap aspek kehidupan. Kursus berkualiti tinggi berlangsung dalam format dalam talian 100 peratus untuk menyediakan pelajar dengan fleksibiliti untuk menetapkan jadual pengajian mereka. Point juga menawarkan persekitaran pembelajaran dalam talian interaktif yang memupuk hubungan antara pelajar dan fakulti. Pendekatan ini membolehkan profesor menggalakkan pelajar berfikir secara kritis, membina pengetahuan mereka, dan komited untuk mengejar pertumbuhan rohani sepanjang hayat.

US News & World Report telah mengiktiraf Universiti Point sebagai salah satu kolej serantau teratas di selatan, dan Point disenaraikan sebagai salah satu Kolej dan Universiti Kristian Terbaik pada 2019. Universiti membantu pelajar memajukan kerjaya mereka melalui bersekutu, sarjana muda, sarjana, dan program sijil dalam pelbagai bidang, termasuk perniagaan, psikologi, pembangunan kanak-kanak dan kementerian. Pelajar juga boleh menyertai Omega Nu Lambda, sebuah persatuan penghormatan yang menghubungkan pelajar dalam talian dengan biasiswa dan peluang rangkaian yang menyokong kejayaan kerjaya.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • West 10th Street,507, 31833, West Point

Soalan