Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

pengenalan

Sepanjang sejarahnya, Point Park University merasa bangga dengan akar bandar dan sumbangannya terhadap daya hidup Downtown Pittsburgh.

Ia memerlukan orang istimewa untuk menjadi pendidik. Anda komited untuk belajar, dan anda ingin membuat perbezaan. Point Park University School of Education menawarkan program ijazah sarjana muda, sarjana, dan kedoktoran, termasuk banyak dalam talian.

Dalam program pendidikan sarjana kami, anda akan menjejakkan kaki ke dalam kelas pada tahun pertama anda. Kami menawarkan program ijazah dalam pendidikan dasar dan menengah - dengan pilihan untuk pensijilan ganda pendidikan khas dan program kami dalam kajian instruksional dan pendidikan awal kanak-kanak, untuk melihat di mana anda ingin mengambil kerjaya anda di bidang ini.

Program kohort pendidikan siswazah sepenuhnya dalam talian kami adalah untuk guru-guru yang ingin menjadi pengetua, pakar kurikulum, dan pemimpin di sekolah dan komuniti mereka - dan bagi mereka yang pertama kali mencari sijil perguruan. Anda boleh mendapatkan sijil di kawasan baru atau menjadi guru pakar dalam bidang anda.

Di Point Park University, lebih ramai pelajar kembali ke kolej untuk memperoleh ijazah sarjana muda kedua dan sijil lulusan dalam pendidikan daripada bidang lain.

Kesedaran bahawa anda berada di hadapan kelas boleh datang awal atau lambat dalam karier anda, tetapi kami bersedia untuk anda setiap kali datang.

Program pendidikan pascasarjana kami merangkumi ijazah sarjana muda, sijil siswazah, dan program ABCTE, semuanya dirancang dengan jadual fleksibel dan kepekaan terhadap keperluan pelajar yang bekerja. Walaupun dengan kesibukan anda, kami akan memberi anda kelas dan masa mengajar pelajar yang anda perlukan untuk menjadi guru yang diperakui.

Point Park University adalah satu- satunya Jabatan Pendidikan Pennsylvania (PDE) - institusi yang diiktiraf di Pennsylvania yang menawarkan program American Board for the Certification of Teacher Excellence (ABCTE).

Lokasi

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Soalan