Keystone logo
Point Park University Online

Point Park University Online

Point Park University Online

pengenalan

Terletak di tengah-tengah Pusat Bandar Pittsburgh, Point Park University adalah universiti dinamik, bandar, bukan untung dengan tradisi seni liberal yang kuat. Point Park mendaftar hampir 4,000 pelajar sepenuh masa dan separuh masa di lebih daripada 100 program sarjana, sarjana, dan kedoktoran.

Sebagai pelajar di salah satu program dalam talian Point Park, anda akan mendapat keuntungan dari saiz kelas kecil, penjadualan yang mudah, dan tuisyen yang berpatutan sambil menceburkan diri dalam pendidikan yang berfokus pada kerjaya. Anda dapat meningkatkan karier anda sambil belajar dari profesor yang mengajar dari pengalaman dunia nyata mereka sendiri. Anda akan mendapat akses kepada profesional yang berjaya, bekerja dan mendapat peluang pekerjaan magang dan pekerjaan dengan syarikat dan organisasi terkemuka.

Point Park University mendidik pelajar dalam persekitaran bandar yang pelbagai dan mempersiapkan graduan untuk menerapkan pengetahuan untuk mencapai matlamat mereka, memajukan profesion mereka, dan melayani masyarakat mereka.

Point Park University adalah ahli institusi dalam Konsortium Pembelajaran Dalam Talian. OLC adalah komuniti kolaborasi pemimpin pendidikan tinggi dan inovator yang berdedikasi untuk memajukan pengalaman pengajaran dan pembelajaran digital yang berkualiti yang dirancang untuk menjangkau dan melibatkan pelajar moden - siapa sahaja, di mana sahaja, bila-bila masa.

Lokasi

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Soalan