Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

pengenalan
Pepperdine ialah universiti Kristian yang komited kepada piawaian tertinggi kecemerlangan akademik dan nilai Kristian, di mana pelajar diperkukuh untuk tujuan hidup, perkhidmatan dan kepimpinan. Secara konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang paling indah untuk belajar, Pepperdine ialah tempat anda mendapat inspirasi untuk belajar sambil anda belajar untuk memberi inspirasi.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Misi Sekolah Perniagaan Graziadio mengalir dari hati pengasas Universiti, George Pepperdine. Dia sendiri adalah seorang ahli perniagaan dan usahawan Kristian, yang menganjurkan supaya pendidikan perniagaan digabungkan dengan pembangunan watak Kristian.

Matlamat utama pendidikan perniagaan siswazah di Sekolah Graziadio adalah untuk melahirkan lebih daripada profesional perniagaan yang cekap yang mengejar keuntungan dan pulangan pemegang saham; di samping itu, sekolah ini berusaha untuk melahirkan pemimpin perniagaan yang beretika, keusahawanan, dan sedar di peringkat global, serta bekerja untuk kebaikan kolektif.

Sejak penubuhannya pada tahun 1969, Sekolah Graziadio telah menjadikan mengejar ijazah perniagaan lanjutan sebagai mudah dan praktikal yang mungkin untuk profesional yang bekerja, menekankan program yang menggunakan teori dan menggunakan pembelajaran pengalaman dalam kumpulan kecil. Arahan sangat kolaboratif dan berorientasikan pasukan. Program MBA elit tertentu adalah berasaskan kohort, di mana kumpulan pelajar eksekutif yang kecil dan sangat berkaitan berkembang sebagai unit yang padu sepanjang program ijazah. Graduan Sekolah Graziadio juga mengambil kesempatan daripada rangkaian alumni lebih 30,000. Alumni menikmati jadual yang mantap untuk bengkel, kuliah dan acara khas yang berterusan untuk memastikan kemahiran terkini dan memperbaharui hubungan rangkaian lama selepas tamat pengajian.

Lokasi

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, Amerika Syarikat

   Soalan