Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

pengenalan

Melalui galakan positif oleh kerajaan dan industri (syarikat Fortune 500), kami membekalkan latihan dalam pelbagai Ijazah Perniagaan dan merupakan sekolah perniagaan antarabangsa dalam talian sepenuhnya.

Misi

Menyediakan platform pengetahuan pendidikan bertaraf dunia untuk profesional Kawalan Projek.

Penglihatan

Jadilah penyedia latihan Kawalan Projek pilihan dan bangunkan pemimpin masa depan dengan rasa tanggungjawab, integriti dan semangat yang kuat.

Nilai

Pandu tingkah laku profesional yang memupuk Kepercayaan, Kejujuran & Integriti. Menunjukkan Akauntabiliti, Keadilan, Hormat, Keyakinan, dan Tanggungjawab.

Objektif

Untuk mengajar dan melatih generasi masa kini. Berikan mereka kemahiran, sikap, dan pengetahuan untuk berjaya. Hadapi cabaran industri masa depan dan tanamkan visi positif untuk mengurangkan masalah dengan minda berterusan untuk menjadi pemimpin yang yakin dalam bidang mereka.

Faedah kepada pelajar

Kehadiran global

Pengalaman latihan global Sekolah kami memberi anda kelebihan untuk memohon sebarang tawaran pekerjaan antarabangsa dengan yakin.

PCiBS menyediakan latihan rangka kerja pengurusan projek korporat kepada organisasi di seluruh dunia.

Jurulatih Berkelayakan Tinggi

Guru prinsip mempunyai ijazah sarjana / Ph.D. dan pengalaman pengurusan projek yang luas dalam pelbagai industri seperti Kesihatan, Minyak & Gas, Petrokimia, Kimia, Proses, Perlombongan (atas dan bawah tanah), IT, Pembinaan, dll.

Berkesan dan Praktikal

Kursus kami memberi peluang untuk memajukan kerjaya anda dengan tawaran dalam talian berkaitan pekerjaan yang melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang boleh digunakan di tempat kerja serta-merta.

Pakar Program Kami

Kami mempunyai sejumlah besar pengurusan projek dan pakar kawalan projek yang membentuk sebahagian daripada kumpulan kami. Pensyarah yang paling berpengalaman telah bekerja secara aktif dalam industri projek selama lebih 45 tahun. Semua pensyarah PCiBS mempunyai sama ada ijazah dalam Perdagangan, Matematik, Kejuruteraan atau Pengurusan. Kebanyakan pensyarah mempunyai ijazah Sarjana / Ph.D.

Bagaimana Anda Boleh Mendapat Manfaat

Fokus latihan Kawalan Projek Dalam Talian adalah pada sumbangan besar kepada pengurusan "hijau" dan pemacu antarabangsa ke arah kebimbangan alam sekitar yang sangat penting ini. Ini mendapat sokongan kerajaan, kerana proses itu akan meningkatkan kemampanan mana-mana projek dan menjadikannya lebih berkesan.

Pembangunan Komuniti

Pembangunan komuniti sangat memihak kepada kerajaan, kerana PCiBS mahu dapat meningkatkan pemerkasaan komuniti ke tahap yang besar.

Mengapa belajar di Project Controls International Business School (PCiBS)

Perkara yang Membuatkan Kita Berbeza

Pengalaman Global

Latihan berasaskan kompetensi bergantung pada pengeluaran sijil kecekapan dan menerima pengiktirafan yang berkaitan untuk kemahiran yang diperoleh untuk membantu pelajar dalam rancangan pembangunan individu (IDP) mereka, serta pelajar menerima kritikan pakar daripada pensyarah mengenai tugasan dan laporan.

Kehadiran global

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) membekalkan latihan antarabangsa dan mempunyai kehadiran global yang merentangi dunia.

Pada masa ini, kami berada di Amerika Syarikat, Kanada dan Afrika, serta menambahkan Eropah dan Australasia ke dalam kehadiran global kami.

Lokasi

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Soalan