Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

pengenalan

Our Lady of the Lake University adalah sebuah universiti swasta Katolik yang mempunyai hubungan yang mendalam dengan sejarah dan masyarakat San Antonio. Ditubuhkan pada tahun 1895 oleh Jemaah Penyerahan Ilahi, kami telah membangun reputasi untuk gaya pengajaran peribadi kami. Sejak 2011, OLLU telah dinamakan sebagai Rolling Honor Service Community of Higher Education. Kami adalah universiti yang membantu pelajar mengembangkan potensi mereka sepenuhnya dalam persekitaran yang menggalakkan dan merangsang.

Program ijazah dalam talian kami menyediakan profesional untuk memberikan kepimpinan dan membuat sumbangan ilmiah untuk kemajuan pengetahuan dalam bidang mereka, menerapkan maklumat dan teknologi terkini untuk membuat keputusan dan menyelesaikan masalah, bekerja secara kolaboratif, produktif dan beretika dalam tetapan budaya yang berbeza, dan menyumbang kepada misi Universiti dengan memenuhi keperluan komuniti mereka.

OLLU didedikasikan dan terbuka kepada perubahan keperluan pelajar kami. Profesor membawa banyak pengetahuan dan pengalaman kepada setiap kursus dan tersedia untuk membantu pelajar melalui mesyuarat peribadi, e-mel atau melalui telefon. Pelajar datang terlebih dahulu di OLLU: Anda akan belajar dari para pengajar dengan pengalaman masa nyata serta akreditasi akademik, yang melampaui teori untuk menjelaskan peranan dan tanggungjawab anda.

Lokasi

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Soalan