Keystone logo
© BIMM University
Online Academies

Online Academies

Online Academies

pengenalan

Diskaun 75% untuk semua kursus menggunakan kod SA75

Adakah Anda Mencari Mendaftar di Kursus Untuk ...

  • Meningkatkan Kerjaya Anda
  • Memperbaiki Beberapa Aspek Kehidupan Rumah Anda
  • Membina Kepentingan Baru

Kemudian anda akan menikmati dan sangat mendapat manfaat daripada kaedah pengajaran Fast Track ini yang boleh didapati di seluruh kursus yang komprehensif.

Kursus Pantas

Kursus dalam talian ini dibentangkan dengan indah dalam gaya modular yang membina pengetahuan dan pemahaman anda pada masa yang telah terbukti dengan langkah demi langkah. Ini menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan anda tidak memerlukan sebarang kelayakan pendidikan terdahulu.

Daripada membuat teka-teki atas komposisi tugasan bertulis di akhir setiap modul, terdapat satu siri soalan berganda pilihan. Ini memastikan bahawa anda telah menyerap bahan tersebut dan mereka juga bertindak sebagai kaedah yang pasti untuk mengingati perkara-perkara penting. Bukan sahaja masa belajar anda dikurangkan dan begitu juga yuran.

Cara penyampaian sedemikian akan membolehkan anda belajar dan berjaya menyelesaikan kursus anda di mana sahaja dan bila-bila masa anda mahu sama ada di komputer riba atau komputer tablet.

Kursus-kursus Pantas ini sama ada secara akreditasi di bawah lesen QLS Anugerah ABC atau diperakui oleh Online Academies .

Kaedah Pilihan Pelbagai untuk Menilai Modul

Modul individu anda dinilai oleh anda menyelesaikan beberapa soalan pilihan berganda. Kaedah ini membolehkan anda meneruskan secara berterusan menerusi kursus sambil mengingati perkara utama setiap modul.

Kursus Bersertifikat

Anda akan dianugerahkan Diploma Online Academies apabila anda telah berjaya menyelesaikan semua penilaian soalan pelbagai pilihan modul. Ini mengesahkan bahawa anda telah menyelesaikan kursus, setelah memahami bahan di dalamnya.

Kursus yang diiktiraf

Sekiranya anda memilih untuk mengkaji kursus terakreditasi akan terdapat soal selidik dalam talian untuk mengambil selepas soalan akhir pelbagai pilihan telah berjaya diselesaikan. Ini memberi akreditasi bebas di bawah Skim Lesen Kualiti Anugerah ABC

Sokongan Tutor

Apabila anda mendaftar anda boleh yakin berjaya kerana akan ada tutor berpengalaman, berkelayakan dan ramah di tangan untuk menjawab pertanyaan anda. Kenalan akan melalui e-mel.

Masa kamu!

Anda mempunyai kebebasan untuk memilih masa anda sendiri untuk menikmati pembelajaran anda.

Pace Anda!

Lengkapkan kursus anda dalam 2 minggu atau mengambil 2 tahun. Pilihan adalah milik anda.

Pelaburan Anda!

Ia adalah masa untuk melabur dalam anda. Dan kami menyokong anda dengan bayaran yang rendah dan rendah.

Peranti Anda!

Gunakan apa yang mudah untuk anda pada masa itu; Laptop, tablet atau telefon pintar.

Lokasi anda!

Sesuaikan pelajaran anda di sekitar pergerakan anda; di rumah, ketika melancong atau bersantai.

Lokasi

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Soalan