Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

pengenalan

Dengan fokus eksklusif pada pemasaran digital, Online Marketing Institute ( OMI ) berada pada kedudukan yang unik untuk membawa anda pengetahuan praktikal dan dunia nyata terkini untuk membuat anda terus maju dalam permainan. Awak sibuk. Itulah sebabnya kami mengembangkan pelajaran 5-10 minit yang sangat terfokus yang boleh anda akses dari tempat kerja, rumah atau mudah alih mengikut jadual anda.

Kurikulum kami yang luas menyediakan topik baru yang paling penting, yang diajar oleh pakar mata pelajaran yang juga merupakan guru yang luar biasa. Oleh itu, anda bukan sahaja kekal terkini, anda tetap mendapat inspirasi.

Online Marketing Institute bekerjasama dengan anda untuk menilai kecekapan dan jurang pengetahuan. Kami akan membuat program latihan untuk membantu pekerja menguasai taktik dan strategi kritikal yang mendorong pertumbuhan perniagaan.

Dengan Latihan Pemasaran Digital, anda dapat melatih pasukan anda menggunakan alat, taktik & strategi pemasaran digital. Pemimpin industri mengajar pelajaran mikro video mengenai topik pemasaran digital yang paling penting dan relevan pada masa kini. Portal yang boleh disesuaikan & berjenama sepenuhnya membolehkan anda memilih kandungan dan pembelajaran Pathways yang sesuai untuk perniagaan anda, mengikut wilayah, jabatan atau individu. Papan pemuka laporan, Digital Diagnostic IQ dan alat penglibatan lain membolehkan anda mengenal pasti jurang pengetahuan dan mengesan kemajuan pasukan anda.

Custom Training menyediakan latihan video berdasarkan permintaan kepada pekerja atau pelanggan anda di portal pembelajaran swasta yang disesuaikan sepenuhnya untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Pelanggan dalam pesawat dan latih mereka pada produk anda untuk memastikan mereka benar-benar memahami dan menggunakannya semaksimum mungkin, meningkatkan kesetiaan pelanggan. Anda boleh menggunakan kandungan anda sendiri atau membiarkan Online Marketing Institute menghasilkan kelas menggunakan kaedah reka bentuk instruksional terkini. Anda boleh memasukkan alat penting seperti papan pemuka pelacakan dan pelaporan, penilaian, kerja rumah dan jalan belajar.

Lokasi

  • San Francisco

    San Francisco, Amerika Syarikat

    Soalan