Keystone logo
© Ohio University
Ohio University Online

Ohio University Online

Ohio University Online

pengenalan

Apabila ia datang kepada pendidikan anda, fleksibiliti adalah penting. Itulah sebabnya di OHIO, anda boleh memilih program dalam talian secara eksklusif. Pilih daripada pelbagai jenis sijil atau program ijazah bersekutu, ijazah sarjana muda dipercepatkan atau program sarjana untuk menamatkan ijazah anda melalui OHIO Online™

Apa sahaja program yang anda putuskan untuk meneruskan, fakulti kami berdedikasi untuk membantu anda melonjak. Anda boleh mengharapkan perhatian individu yang dibanggakan oleh OHIO, sama ada anda belajar di kedai kopi di antara syif, atau bekerja keras dari rumah. Kami sentiasa mengutamakan pelajar kami, dan hasilnya bercakap untuk diri mereka sendiri.

Kami mempunyai program yang anda cari

Program dalam talian kami mesra pengguna, diperibadikan dan direka bentuk untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Pilih daripada 6 program ijazah bersekutu dalam talian kami, 6 program tamat sarjana muda, 7 program ijazah sarjana muda penuh, atau lebih daripada 35 program siswazah dalam talian. Ini mungkin termasuk gabungan kursus dalam talian, kursus berasaskan cetakan atau kursus pembelajaran bebas.

Akreditasi

Akreditasi AACSB

Lokasi

  • Athens

    Athens, Amerika Syarikat

    Soalan