Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

pengenalan

Cara Baru untuk Belajar Pembikinan Filem

Kursus kerjasama kami mentakrifkan semula pendidikan filem dalam talian. Dikuasakan oleh platform yang dinamik dan interaktif, anda akan mempelajari kemahiran baharu dan mendapat maklum balas projek daripada fakulti NYU.

Kursus 6 minggu yang diketuai pakar yang disesuaikan dengan minat anda — dan jadual anda

  • Mulakan Portfolio Anda: Kursus kami yang menyeronokkan dan tertumpu direka bentuk untuk membantu pelajar membuat seluar pendek dan lakon layar yang menonjol — memberikan bimbingan, sokongan dan potongan teknikal.
  • Cipta & Sambung: Anda akan bertemu satu-satu dengan fakulti untuk membincangkan matlamat anda, menambah perbincangan kelas yang ketat dan menerima maklum balas penting tentang projek anda
  • Platform Pembelajaran Baharu: Platform baharu kami menguasakan maklum balas masa nyata, mesyuarat video langsung, kerjasama rakan sebaya dan banyak lagi. Kakitangan bersedia untuk menjawab sebarang soalan mengenai platform.

Kursus Dinamik

Dimodelkan pada kurikulum sekolah perfileman terkenal Tisch — dan dibina untuk mengelakkan pengalaman tidak peribadi dari banyak program dalam talian — setiap kursus kami termasuk tugasan individu dan kolaboratif mingguan.

Direka bentuk untuk menawarkan anda fleksibiliti penjadualan, anda akan menyertai mesyuarat video secara langsung dengan fakulti dan rakan sekelas.

Kuliah video yang disampaikan oleh fakulti Tisch dan dihasilkan oleh pembikin filem sebenar membolehkan pelajar menyelidiki bahan mengikut kadar mereka sendiri.

Anda akan mendapat inspirasi untuk mencipta karya yang hebat dan menerima banyak bimbingan.

Nota: beberapa ciri tidak tersedia untuk Asas Sinematografi

Lokasi

  • New York

    721 Broadway, , New York

Soalan