Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

pengenalan

Dapatkan ijazah sarjana dalam talian dari Universiti Norwich Di Norwich University, anda mempunyai pilihan. Dengan lima program ijazah sarjana yang diiktiraf secara global dan platform dalam talian yang fleksibel, mencapai matlamat profesional anda adalah lebih mudah berbanding sebelum ini. Dapatkan ijazah tanpa meninggalkan rumah, dengan Norwich, sebuah institusi AS yang membanggakan hampir 200 tahun pemimpin membangun. Dalam sekurang-kurangnya 18 bulan, anda boleh mendapat ijazah sarjana Amerika Syarikat yang bereputasi tanpa meninggalkan rumah, sambil meneruskan tanggungjawab peribadi dan profesional anda. Sebagai pelajar dalam salah satu program siswazah dalam talian Norwich, anda akan mengembangkan ciri-ciri yang biasa di kalangan pemimpin dalam setiap disiplin profesion, integriti, keyakinan, kesetiaan, dan kehormatan-melalui pelbagai peluang yang akan memberi anda kuasa dalam cara anda tidak pernah membayangkan. Majukan kerjaya anda dari komputer anda dengan memilih salah satu program ijazah sarjana berikut:

 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan
 • Sarjana Kejuruteraan Awam
 • Sarjana Seni dalam Diplomasi
 • Sarjana Seni dalam Hubungan Antarabangsa
 • Sarjana Sains dalam Keselamatan Maklumat

Semua program dalam talian Norwich menawarkan kurikulum yang relevan, fokus, dan kelas interaktif yang kecil. Sebagai institusi yang lama dikaitkan dengan inovasi dalam pendidikan dan penyediaan perniagaan, pemimpin kerajaan, dan tentera negara, fakulti Norwich dan graduannya terus menyumbang kepada pembangunan infrastruktur ekonomi, politik, dan sosial negara dan dunia. Platform pembelajaran dalam talian Norwich University kami mempromosikan tahap interaktiviti tinggi di kalangan pelajar dan fakulti. Kelas dihadkan kepada 16 orang pelajar untuk memupuk perbincangan yang mendalam dan sering interaksi satu sama lain. Kualiti tinggi dan fleksibiliti program dalam talian kami menarik pelajar yang sangat bermotivasi dan berbakat dari pelbagai latar belakang profesional dan budaya. Akibatnya, pelajar sering belajar dari satu sama lain seperti yang mereka lakukan dari profesor mereka dan meninggalkan program kami dengan hubungan profesional dan persahabatan yang berharga. Manfaat darjah dalam talian Norwich:

 • Kerja kursus mudah dalam talian dan boleh disiapkan mengikut jadual anda sendiri dari keselesaan rumah atau pejabat anda
 • Pilih dari empat tarikh permulaan yang tersedia setiap tahun: Mac, Jun, September, Disember (kecuali Master of Civil Engineering yang mempunyai 2 tarikh permulaan yang tersedia: Mac dan September)
 • Menerima sokongan teknikal 24/7, akses kepada lebih 100 pangkalan data, 54,000 teks elektronik, dan beribu-ribu buku dan jurnal elektronik, dan pasukan sokongan khusus untuk membantu memastikan kejayaan anda dalam program

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Program

   Institusi juga menawarkan:

   Soalan