Keystone logo
Norwich University Online

Norwich University Online

Norwich University Online

pengenalan

Kolej Siswazah dan Pengajian Lanjutan Universiti Norwich menawarkan ijazah sarjana, tamat pengajian sarjana, sijil, dan program pendidikan berterusan untuk orang dewasa yang bekerja dan pelajar sepanjang hayat. Direka untuk menampung pelbagai jadual kerja dan gaya hidup pelajar, program kami disampaikan melalui Norwich University Online , platform pembelajaran maya dan sangat interaktif yang menghubungkan fakulti dan kurikulum luar biasa Norwich dengan pelajar di seluruh negara dan di seluruh dunia.

Memaklumkan mengenai tawaran dalam talian yang canggih adalah sejarah kecemerlangan dan inovasi akademik 200 tahun kami. Dari menjadi kolej swasta pertama di negara ini yang menawarkan pengajaran kejuruteraan awam menjadi salah satu institusi pertama yang menerima penunjukan sebagai Pusat Kecemerlangan Pendidikan Keselamatan Maklumat NSA, Norwich telah memimpin bidang pendidikan tinggi sejak penubuhannya pada tahun 1819. Dalam talian kami program siswazah dan pendidikan lanjutan meluaskan dan membina warisan perintis itu dan menyediakan pelajar yang bermotivasi untuk peranan kepimpinan dalam bidang yang paling kritikal pada masa kini.

Janji kami kepada Anda

  • Program akademik dalam talian yang relevan dan dihormati.
  • Fleksibiliti: selesaikan kerja kursus anda pada waktu yang sesuai dengan jadual anda.
  • Persekitaran pembelajaran yang dinamik dan interaktif.
  • Peluang untuk segera melaksanakan kerja kursus anda di tempat kerja atau komuniti anda.
  • Layanan pelajar yang luar biasa.
  • Fakulti yang terlibat dan pengalaman yang diperibadikan.
  • Komuniti sesama pelajar sepanjang hayat.

Misi kita

Melalui program akademik yang relevan, fakulti yang terlibat, dan pengalaman pendidikan yang diperibadikan, Kolej Pengajian Siswazah dan Lanjutan Universiti Norwich telah mewujudkan persekitaran pembelajaran yang dinamik yang memberi peluang kepada pelajar dewasa untuk melakukan perubahan positif dalam kehidupan mereka, organisasi di mana mereka bekerja, dan masyarakat dimana mereka tinggal.

Yang mendasari misi kami adalah sekumpulan nilai dan kepercayaan bersama yang sama-sama memberitahu pengajaran kami dan mendorong pertumbuhan kami sebagai institusi:

Kepemimpinan dan layanan - Kami percaya bahawa perubahan positif bermula dari mereka yang memimpin, dan untuk menjadi pemimpin yang berkesan, anda mesti bersedia dan komited untuk melayani tujuan yang lebih besar daripada diri anda sendiri. Semua program kami menekankan pengembangan kualiti kepemimpinan teras: asas etika yang kuat, pemikiran strategik, perspektif global, kemampuan untuk berkomunikasi dengan kejelasan dan impak, dan komitmen utama dalam perkhidmatan.

Berfikir dan bertindak - Mengetahui apa yang perlu dilakukan adalah penting. Mengetahui cara melakukannya sama pentingnya. Melalui kurikulum yang mengimbangi pengetahuan teori dengan pengalaman dan amalan dunia nyata, kami membantu pelajar kami menjadi pemikir mendalam dan pelaku strategi yang membawa nilai nyata ke tempat kerja dan komuniti mereka.

Pembelajaran sepanjang hayat - Kami percaya bahawa menuntut ilmu harus menjadi usaha berterusan dan menawarkan pelbagai program akademik yang memenuhi pelajar di pelbagai peringkat kerjaya dan kehidupan mereka. Sama ada pelajar mencari kemajuan profesional atau kepuasan diri (atau kedua-duanya), program kami dirancang untuk memudahkan pembelajaran sepanjang hayat dan peningkatan diri yang berterusan.

Cabaran dan sokongan - Kami percaya bahawa kebanyakan perkara yang perlu dilakukan memerlukan kerja keras - kepercayaan yang disimpulkan dalam moto institusi kami: Jangkakan cabaran. Mencapai perbezaan. Matlamat kami sebagai perguruan adalah untuk mendorong pelajar kami ke tahap terbaik mereka sambil memberikan sokongan yang mereka perlukan untuk berjaya. Mereka akan mendapat sokongan ini sebagai pelajar dan seterusnya sebagai ahli komuniti alumni Norwich kami.

Komitmen Kami Tercapai melalui Norwich University Online

Sesuai dengan komitmen kami untuk menawarkan program yang mencerminkan pelbagai tujuan profesional dan peribadi pelajar kami, Kolej Pengajian Siswazah dan Pengajian Lanjutan memberikan ijazah sarjana, tamat pengajian sarjana, sijil siswazah, sijil pengajaran dan program pengayaan melalui Norwich University Online . Platform pembelajaran dalam talian yang dinamik ini memungkinkan bagi orang dewasa yang bekerja dan pelajar sepanjang hayat untuk memajukan pendidikan mereka tanpa mengira lokasi atau kekangan jadual mereka.

Lokasi

Lokasi
  • Harmon Drive,158, 05663, Northfield

Soalan