Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

pengenalan

Dengan lebih daripada 4 Juta+ pelajar di 170+ negara, Great Learning, sebahagian daripada kumpulan BYJU'S, ialah syarikat edtech global terkemuka untuk pendidikan profesional dan tinggi yang menawarkan program berkaitan industri dalam mod gabungan, bilik darjah dan dalam talian semata-mata merentas teknologi, data dan domain perniagaan. Program ini dibangunkan dengan kerjasama institusi terkemuka seperti Stanford Executive Education, MIT Professional Education, The University of Texas di Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay & banyak lagi.

Misi kita

Membolehkan kejayaan kerjaya dalam Ekonomi Digital

Sebagai syarikat pembelajaran profesional terbesar India dan jejak global di 170+ negara, kami sedang dalam misi untuk menjadikan profesional di seluruh dunia mahir dan bersedia untuk masa hadapan.

Dalam 7 tahun yang lalu, kami telah dapat menyampaikan pembelajaran kepada profesional di seluruh dunia dengan beribu-ribu daripada mereka dapat mencapai kemajuan kerjaya yang berjaya dalam syarikat terkemuka seperti Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey dan lebih.

Cerita kita

2021 - Menyertai kumpulan BYJU

Selepas mencatatkan pertumbuhan dan keuntungan yang luar biasa walaupun mengalami kesulitan, tahun ini kami berjabat tangan dengan BYJU'S, salah satu organisasi edtech terkemuka di dunia. Kami bekerjasama dan melancarkan program baharu dengan Universiti Deakin, Universiti Nasional Singapura, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Universiti Shiv Nadar antara lain dan mencapai rekod pencapaian peningkatan kemahiran 4 Juta+ pelajar di platform kami. Kami juga telah dianugerahkan 'Penyedia Kemahiran Dalam Talian Terbaik Tahun Ini' oleh Usahawan India.

2020 - Kerjasama Universiti Barat Laut

Ini adalah tahun yang penting bagi kami. Kami melancarkan pelbagai program antarabangsa dan mengembangkan jejak global kami ke 140+ negara, menjadikan kami salah satu syarikat pembelajaran profesional terbesar di seluruh dunia. Kami juga memulakan perkongsian baharu dengan Northwestern University

2019 - Kerjasama Universiti Antarabangsa

Tahun ini menyaksikan kami mempelbagaikan portfolio kami dengan program dalam Keselamatan Siber dan Pemikiran Reka Bentuk, melalui kerjasama dengan Stanford Executive Education. Kami juga mengembangkan tawaran kami untuk pemimpin kanan dengan program yang disesuaikan khusus dalam AI dan Analitis. Kami melancarkan GL-Excelerate, inisiatif kerjaya utama kami untuk menghubungkan pelajar dan alumni dengan korporat terkemuka di negara ini.

2018 - Perkongsian dengan Texas McCombs

Kami melancarkan kumpulan ke-50 program utama kami dalam Analitis Perniagaan, serta bekerjasama dengan The University of Texas di Austin, McCombs School of Business untuk melancarkannya di peringkat antarabangsa. Kami juga melancarkan 6 program baharu dalam pengkomputeran Awan, DevOps, Pembangunan Tindanan Penuh, Sains Data, Kepintaran Buatan dan Pembelajaran Mesin. Melalui inisiatif ini memberi kesan kepada 5000+ kehidupan dan kerjaya profesional bekerja melalui program kami.

2017 - 2 juta jam pembelajaran

Great Learning berjaya menyampaikan 2 juta jam pembelajaran (dan semakin bertambah) dalam usaha kami untuk menjadikan setiap profesional bersedia masa depan dalam dunia yang sangat didorong oleh data. Program terbaharu kami, Program PG – Data Besar (PGP-BDA), dilancarkan di Bangalore, Hyderabad dan Chennai.

2016 - Perluasan kepada 6 bandar baharu

Great Learning mengembangkan sayapnya ke 6 pusat metropolitan termasuk Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai dan Hyderabad. Dua program baharu dilancarkan – Program PG dalam Pengurusan dan BACP (Program Pensijilan Analitis Perniagaan). Kami memberi kesan kepada 1000+ kehidupan dan kerjaya profesional yang bekerja melalui program kami.

2015 - Program kedudukan #1

Program PG – Analitis Perniagaan (PGP-BABI) disenaraikan sebagai program analitik teratas di negara ini oleh Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard, dll. Ini berterusan selama dua tahun berturut-turut dan kami bekerja keras untuk mengekalkan status numerouno kami.

2014 - Program pertama dilancarkan

Program utama kami dalam Analitis Perniagaan (PGP-BABI) dilancarkan di 3 bandar – Chennai, Bangalore, Gurgaon. Pasukan ini bekerjasama rapat dengan fakulti, pemimpin industri, alumni dan pelajar untuk menjadikan program ini sangat berkaitan industri, komprehensif dan ketat.

2013 - Permulaan

Mohan Lakhamraju dan Hari Nair mengasaskan Great Learning untuk merealisasikan impian mereka menjadikan setiap profesional yang bekerja di negara ini mahir data. Pembangunan program dan penyelidikan pasaran bermula tidak lama kemudian.

Lokasi

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Soalan