Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

pengenalan

Kellogg School of Management di Northwestern University didedikasikan untuk mendidik dan memberi inspirasi kepada pemimpin berani yang membina organisasi yang kuat. Pertumbuhan adalah cabaran bagi setiap pemimpin dan organisasi yang dihadapi - di semua sektor, pasaran, negara, dan ekonomi. Melalui pendekatan khas untuk kepemimpinan pemikiran perniagaan dan budaya yang dipimpin masyarakat, Kellogg mengembangkan pemimpin yang berani, didorong, dan menyokong yang bijak memanfaatkan kekuatan pasaran untuk mencipta nilai yang berkekalan.

Kellogg School of Management di Northwestern University bekerjasama dengan GetSmarter untuk mencipta pengalaman pendidikan dalam talian yang terbaik di kelasnya: dari reka bentuk program yang memberikan kecekapan yang dapat diverifikasi kepada sokongan yang diperibadikan oleh orang ramai yang diterima oleh pelajar.

Pelbagai program dalam talian diketuai oleh fakulti Kellogg Northwestern yang terkenal dan sejumlah pakar industri, dengan pendekatan lintas disiplin khas untuk kepemimpinan pemikiran perniagaan. Setelah berjaya menyelesaikan program, pelajar akan pergi dengan sijil rasmi yang akan membantu membezakannya dalam persekitaran kerja yang kompetitif.

Program

Kellogg School of Management di Northwestern University juga menawarkan:

  • Pengurusan Operasi Digital
  • Undang-undang Perniagaan untuk Pemimpin
  • Pengurusan Perubahan Strategik

Hubungi

+1 847 440 3906
barat [email protected]

Lokasi

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Soalan