Keystone logo
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

pengenalan

Tentang kita

Program kejuruteraan dalam talian kami datang dengan semua manfaat pengalaman di kampus di universiti bertaraf dunia.

Kecemerlangan Kejuruteraan

Apabila anda belajar di NC State Engineering Online, anda adalah sebahagian daripada NC State College of Engineering, seorang pemimpin nasional. Pelajar dalam program jarak jauh kami memenuhi piawaian ketat yang sama seperti di dalam bilik darjah.

Fakulti kejuruteraan kami adalah luar biasa. Enam belas daripada mereka adalah ahli Akademi Sains, Kejuruteraan dan Perubatan Kebangsaan, dan yang lain telah mendapat pujian sebagai inovator dari White House, MIT Technology Review dan Yayasan Sains Kebangsaan. Fakulti ini bekerjasama rapat dengan senarai Negeri NC di India dan rakan industri, mencari penyelesaian praktikal untuk cabaran global.

Sebagai pelajar kejuruteraan dalam talian, anda juga akan mempunyai akses kepada sumber untuk membantu anda berjaya, termasuk perpustakaan bertaraf dunia, Makmal Pengkomputeran Maya kami, pro-kerja kampus dan NC State Bookstores.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

Rekod Kejayaan

Kejuruteraan adalah bidang yang sentiasa berubah. Kemajuan hari ini akan menjadi berita semalam, lebih cepat dari yang anda fikirkan. Asas-asas yang anda pelajari sebagai sarjana atau di tapak kerja akan sentiasa relevan, tetapi teknologi dan sumber yang anda gunakan akan berubah secara berterusan. Itulah sebabnya pembelajaran sepanjang hayat adalah keutamaan asas untuk jurutera, dan memperoleh ijazah sarjana atau sijil profesional adalah cara terbaik untuk berada di hadapan lengkung.

Di NC State, kami mempunyai rekod kejayaan panjang dalam pendidikan jarak jauh kejuruteraan - lebih daripada 40 tahun. Kami telah mendapat pengiktirafan penuh oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Kolej dan Sekolah Selatan, dan kami diberi kuasa di setiap negeri AS untuk menyampaikan program ijazah dalam talian.

Banyak telah berubah sejak kita memulakannya pada tahun 1978, dengan sambungan jalur lebar menggantikan perakam videocassette dan bidang yang muncul yang menggantikan yang merosot. Apa yang tidak berubah ialah kualiti dan integriti pendidikan kejuruteraan yang kami tawarkan.

Lokasi

  • Raleigh

    Raleigh, Amerika Syarikat

Soalan