Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

pengenalan

Falsafah Kami

Falsafah The New England School of English adalah untuk menyediakan latihan bahasa dan budaya Inggeris yang terbaik: untuk menyediakan program yang mencabar dari segi intelek dengan kualiti tertinggi dalam persekitaran yang mesra dan menyokong. Ringkasnya, matlamat kami adalah untuk menyediakan peluang luar biasa untuk belajar bahasa Inggeris.

Mengapa NESE ?

Penyerapan Linguistik dan Budaya Lengkap

Di NESE , pelajar belajar lebih daripada sekadar bahasa; mereka belajar budaya Amerika juga. Pelajar kami berjaya dengan pantas kerana latihan bahasa Inggeris yang intensif digabungkan dengan penyerapan budaya yang lengkap telah terbukti memaksimumkan pembelajaran bahasa. Pada NESE , pelajar menghadiri kelas intensif pada siang hari dan berpeluang pulang ke homestay keluarga Amerika atau asrama pada waktu petang. Sepanjang hari, setiap hari, program intensif kami mendedahkan pelajar kepada bahasa dan budaya Amerika, memberikan peluang untuk pembelajaran bahasa sepantas mungkin.

Guru Cemerlang

Disebabkan reputasinya yang cemerlang, NESE menarik guru yang memegang kedua-dua ijazah sarjana muda atau lanjutan daripada beberapa universiti terkemuka di AS, termasuk Harvard, Yale dan Columbia. Tidak kira di mana guru kami memperoleh ijazah mereka, NESE guru adalah profesional yang dinamik dengan pengalaman mengajar yang luar biasa yang telah dipilih untuk mengajar di NESE kerana tahap kepakaran dan dedikasi mereka yang tinggi.

Kelas Kecil

Purata saiz kelas kami ialah 12 orang pelajar. Kelas kecil memastikan perbincangan yang meriah, penyertaan pelajar yang kerap, dan interaksi pelajar-guru yang intensif.

Program Intensif dan Separuh Intensif Lima Hari seminggu

Pelajar mempunyai pilihan untuk mengambil bahagian dalam Program Intensif NESE dari 9:00-3:15 setiap hari atau dalam Program Separuh Intensif NESE dari 9:00-12:00 setiap hari. Kedua-dua program menawarkan 10 tahap latihan bahasa dan budaya, akses penuh kepada semua NESE kemudahan dan pilihan sama ada penginapan asrama atau homestay.

Kursus Elektif dan Selepas Sekolah

Selain kelas akademik intensif kami, pelajar boleh memilih kursus elektif dan selepas sekolah untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka dengan lebih cepat. Kursus Elektif dan Selepas Sekolah termasuk Persediaan TOEFL®, Bahasa Inggeris Perniagaan, Bahasa Inggeris Undang-undang, Sebutan dan Persediaan Universiti. NESE pelajar lanjutan juga boleh mengikuti kursus dalam bidang yang mereka minati di Harvard Extension School dan kolej kawasan lain. (Sila ambil perhatian bahawa lima pelajar mesti mendaftar untuk NESE Kursus Selepas Sekolah dapat dijalankan.)

Transkrip dan Sijil Rasmi

Pada penghujung setiap sesi, anda akan menerima transkrip NESE yang memberikan maklumat tentang penguasaan Bahasa Inggeris anda dan pencapaian akademik dalam setiap bidang kemahiran. Anda juga akan menerima Sijil Kehadiran NESE kerana menyertai program kami, dan apabila berjaya menamatkan tahap paling maju NESE , anda akan dianugerahkan Diploma NESE . Selain itu, jika anda mencapai kecemerlangan akademik, anda akan diiktiraf sebagai "Pelajar Kepujian". Notasi ini akan dipaparkan pada transkrip NESE rasmi anda.

Bandar Ideal, Suasana Universiti Ideal

NESE terletak bersebelahan dengan Universiti Harvard di tengah-tengah Dataran Harvard di Cambridge. Dataran Harvard ialah pusat tumpuan aktiviti pelajar dan salah satu pusat pelajar yang paling menarik dan dinamik di Amerika Syarikat. NESE hanya 100 meter dari stesen kereta api dan bas serta 10 minit dari pusat bandar Boston. Kami juga berada kurang daripada dua jam dari bermain ski yang hebat, belayar lautan dan Cape Cod yang indah dan bersejarah.

Jadual Fleksibel

Kami menawarkan sesi intensif 4 minggu bermula pada 12 masa berbeza sepanjang tahun. Ini bermakna anda boleh memulakan latihan Bahasa Inggeris anda pada masa yang paling sesuai dengan jadual anda.

Pengaturan Penginapan Awal

Sepanjang tahun, pelajar boleh memilih untuk tinggal di homestay keluarga Amerika atau di asrama. Oleh kerana NESE membuat semua urusan perumahan sebelum pelajar meninggalkan negara mereka sendiri, sama ada pelajar memilih untuk tinggal di homestay atau di asrama, mereka boleh pergi terus dari lapangan terbang ke rumah baharu mereka. NESE tidak mengenakan bayaran untuk membuat sebarang pengaturan perumahan.

Program untuk Profesional

Kerana fleksibiliti kurikulum NESE , profesional boleh memilih kelas yang mereka mahu ambil. Ini sesuai untuk profesional yang kerjanya tidak membenarkan mereka mengikuti kurikulum intensif kami. Sebagai tambahan kepada program intensif biasa kami, arahan peribadi dan NESE kursus elektif ialah beberapa pilihan di NESE untuk profesional.

Satu Program untuk Pelajar

Kurikulum intensif kami direka khas untuk membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka secepat mungkin. Sebagai tambahan kepada kelas intensif kami, kami menawarkan kursus Persediaan TOEFL®, peperiksaan TOEFL® Institusi setiap bulan dan kursus Persediaan Universiti. Kami juga menawarkan kaunseling pendidikan yang meluas dan perkhidmatan penempatan universiti, perpustakaan sumber universiti untuk membantu pelajar merancang pengajian masa depan di Amerika Syarikat, dan kemasukan ke universiti kawasan tanpa mengambil TOEFL®.

Kaunseling dan Perkhidmatan Percuma

Rangkaian perkhidmatan percuma kami adalah meluas: penempatan perumahan sebelum ketibaan, kaunseling dan penempatan universiti, penggunaan NESE kemudahan komputer, penggunaan tanpa had NESE e-mel dan Internet, NESE transkrip dan sijil dan kaunseling daripada wakil kami yang berpengalaman di seluruh dunia.

Lokasi

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Soalan