Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

pengenalan

NationsUniversity berdedikasi untuk pendekatan kami untuk mengajar tulisan suci dan percaya Firman Tuhan adalah kunci untuk dunia yang lebih baik. Penderma dermawan ini sanggup membayar tiga bulan pertama pengajian anda. Hadiah ini membolehkan anda belajar tanpa sebarang kos kecuali yuran pendaftaran $ 25. Penderma ini bersedia melabur dalam diri anda dan membantu anda memperoleh pendidikan Alkitab agar anda dapat mengubah dunia anda. Pada akhir suku pertama anda, anda akan dapat membuat keputusan yang terbaik untuk anda.

Discover NationsU

Kami adalah "sebuah sekolah tanpa dinding" yang menyediakan pendidikan Kristian yang berpatutan, berkualiti tinggi untuk semua orang.

Cari pendidikan tinggi Kristian yang berpatutan.

NationsUniversity adalah NationsUniversity online, tanpa keuntungan, terakreditasi. Ia berfungsi sebagai pelajar yang mencari pendidikan yang berkualiti dalam kajian agama dengan harga yang berpatutan. Universiti ini mengalu-alukan mukmin dan orang yang tidak percaya dengan mengetepikan ramuan denominasi dan interpretasi sejarah. Kajian menumpukan kepada kitab suci alkitabiah.

Cari cara yang fleksibel dan mudah untuk belajar.

NationsUniversity menggunakan prosedur pendaftaran rolling. Anda boleh memulakan pengajian anda pada bila-bila masa. Bilik kelas maya dibuka dua puluh empat jam sehari, tujuh hari seminggu. Ini membolehkan anda menyesuaikan pelan pembelajaran anda agar sesuai dengan jadual anda.

Temui seorang kakitangan yang benar-benar komited untuk kejayaan anda.

NationsUniversity diketuai oleh sukarelawan dan dimungkinkan oleh rakan-rakan kewangan yang berkongsi visi menggunakan NationsUniversity untuk membina kepercayaan yang sahih dan melatih pemimpin Kristian di seluruh dunia. Institusi ini berdedikasi untuk menjadikan pengalaman anda sebagai yang terbaik. Setiap pelajar diberi penasihat untuk membimbing proses pendidikan.

Cari program ijazah yang terakreditasi.

NationsUniversity diperbadankan di negeri Louisiana. Sebagai institusi pemberian ijazah, sekolah menawarkan tiga ijazah: (1) Sarjana Muda Pengajian Keagamaan (BRS), Sarjana Pengajian Teologi (MTS) dan Master of Divinity (M.Div.).

Ketahui kualiti.

Alasan bahawa NationsUniversity wujud adalah untuk membuat pendidikan peringkat kolej dalam kajian keagamaan dan teologi tersedia untuk pelajar yang bermotivasi tinggi yang ingin mempersiapkan kepimpinan gereja tetapi tidak dapat mencari pendidikan itu disebabkan oleh sebab-sebab praktikal atau kewangan yang lain. Kami telah dapat menyediakan kursus kajian bebas yang berkualiti dengan kos yang minimum kepada para pelajar dengan tidak mempunyai kampus fizikal, dengan merekrut profesor universiti dan profesional lain untuk menyumbangkan kepakaran dan perkhidmatan mereka, dan dengan menerima sokongan yang baik daripada rakan-rakan yang berkongsi matlamat kami.

NationsUniversity adalah ahli akreditasi Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). DEAC diiktiraf oleh Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat (USDE) dan Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA).

NationsUniversity telah memberi saya pangkalan yang lebih luas dari mana saya dapat menarik pengetahuan dan struktur yang menanam semua yang saya lakukan.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, UNITED UNITED

Misi Visi

Misi NationsUniversity - NationsUniversity adalah untuk membina kepercayaan yang tulen dan melatih para pemimpin Kristian di seluruh dunia melalui pendidikan tinggi yang berpatutan, boleh diakses lebih tinggi, dengan menggunakan pembelajaran jarak jauh.

Misi dan Visi

NationsUniversity komited untuk memenuhi misi melalui program pendidikan jarak jauh. Iman yang membangun bukanlah pengalaman emosi; ia adalah usaha pendidikan, dibina atas pengetahuan dan pemahaman.

Membangunkan para pemimpin Kristian juga merupakan perusahaan yang dihitung, dibina berdasarkan pengetahuan dan prinsip yang baik. Untuk asas yang tepat untuk diletakkan, persembahan yang serius, tinggi, dan objektif kepercayaan Kristian dan rasionalnya adalah penting. Oleh itu, institusi ini komited untuk melibatkan setiap pelajar dalam konfrontasi yang ketat dengan teks alkitabiah.

Matlamat

Untuk membina iman dengan memfokuskan pada kedua-dua pengetahuan mengenai teks alkitabiah dan pembentukan kerohanian peribadi. Untuk melatih pemimpin Kristian dengan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk berkhidmat sebagai pemimpin Kristian.

Di NationsUniversity , kami berusaha untuk:

 • Untuk menawarkan program akademik yang memberikan peluang kepada pelajar untuk perkembangan peribadi, rohani dan profesional
 • Untuk menggambarkan kitab suci alkitabiah secara positif
 • Untuk menawarkan program kecemerlangan akademik di peringkat pengajaran selepas peringkat menengah
 • Membina dan menyelenggara program dan perkhidmatan pendidikan yang berskala global dan sesuai untuk arahan global
 • Untuk menawarkan sistem terbuka kepada pencari tanpa halangan untuk penerokaan
 • Untuk beroperasi selaras dengan nilai-nilai yang terdapat dalam Injil Yesus Kristus
 • Untuk melindungi keselamatan pelajar
 • Untuk menyediakan program yang mampu dimiliki oleh pelajar
 • Untuk menyediakan program yang boleh diakses untuk pelajar
 • Untuk menggalakkan kemajuan pelajar melalui sistem sokongan individu dengan bantuan dan kakitangan yang berdedikasi dan sukarelawan
 • Untuk menjalankan perniagaan institusi dengan cara yang paling berkesan

Lokasi

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Soalan