Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

pengenalan

Tentang kita

Kami percaya hanya penyelesaian pendidikan baru yang fleksibel dapat memenuhi keperluan ramai pelajar berpotensi hari ini. Pendidikan tradisional dan perkhidmatan mereka tidak mempunyai fleksibiliti
untuk mengatasi halangan orang dewasa hari ini untuk mendidik dan memperbaiki diri mereka dengan cukup. Ramai orang dipertahankan oleh jadual yang tegar, bayaran yang tinggi dan program yang sangat memakan masa.

Kami di MDA, Mind Development Academy , adalah sebahagian daripada penyelesaian global untuk ini. Kami memberi orang akses ke Pengajian Tinggi, walaupun mereka mempunyai masa yang terhad, kerana banyak tanggungjawab peribadi dalam kehidupan mereka untuk keluarga, pekerjaan, dan lain-lain. Oleh itu, kami menawarkan cara yang sangat fleksibel dalam kajian koresponden melalui rakan kongsi kami di Universiti Online dan menyediakan individu biasiswa.

Bagi warganegara Afrika Selatan yang berminat dengan tawaran kami: Harap maklum bahawa AIU universiti rakan kongsi kami dan program-program itu diakreditasi sepenuhnya oleh ASIC badan Kerajaan Inggeris untuk akreditasi universiti asing, namun AIU belum diakui oleh SAQA di Afrika Selatan.

Lokasi

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Soalan