Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

pengenalan

MIA - Universiti Digital Universiti Digital adalah Sekolah Perniagaan Antarabangsa yang khusus dalam program Sarjana, sijil dan eksekutif berdasarkan penggunaan alat pendidikan dan teknologi yang inovatif. Misi Universiti adalah untuk mencari, memelihara dan menyebarkan pengetahuan dan untuk mendidik generasi global generasi berikutnya, dengan menawarkan program inovatif dan berpatutan serta peluang belajar kepada pelajar domestik dan antarabangsa. Program Universiti dirancang dengan mengambil kira keperluan pasaran pekerjaan yang baru muncul dan memberi pelajar kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk membina kerjaya yang berjaya di peringkat antarabangsa. Program Master, Sijil dan Eksekutif didedikasikan untuk profesional dan pemimpin muda dan dewasa dan mempunyai komponen antarabangsa yang kuat memberikan pandangan menyeluruh mengenai perniagaan global, sektor ekonomi utama yang muncul dan teknologi dan sistem digital.

Kenapa pilih MIA Digital University

  • Membangunkan pandangan Global mengenai sektor perniagaan utama yang sedang berkembang.
  • Kajian dalam talian dengan sistem yang fleksibel dan interaktif.
  • Menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar antarabangsa dan profesional.
  • Membangunkan kemahiran teknologi maju yang membolehkan anda berjaya dalam persekitaran kerja.
  • Menerima pengetahuan yang komprehensif dan latihan praktikal yang membantu anda untuk memajukan kerjaya anda.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Model Kajian

MIA - Digital University adalah institusi yang didedikasikan untuk penyelidikan dan pengembangan metodologi pembelajaran inovatif yang memperkaya pengalaman pendidikan pelajar, yang membolehkan mereka mencapai tujuan profesional dan peribadi mereka dengan berkesan. Semua guru dan pengurus sekolah berkolaborasi dalam merancang program latihan, memilih alat pengajaran dan pembelajaran aktif, mempromosikan aplikasi praktis pengetahuan mereka, dan dalam ruang lingkup hasilnya. Universiti menawarkan pelajarnya kemungkinan untuk belajar secara dalam talian dalam persekitaran yang fleksibel, menjamin latihan komprehensif yang membolehkan mereka mencapai tujuan peribadi dan profesional mereka dengan cara yang fleksibel. Melalui persekitaran pembelajaran maya Universiti Digital MIA, pelajar akan dilatih melalui kaedah pengajaran dan pembelajaran interaktif dengan nasihat dan sokongan berterusan dari tutor dan profesor mereka. Pemerolehan kecekapan peribadi dan profesional utama adalah berdasarkan sistem penilaian berterusan yang dilakukan melalui penyelesaian kes praktikal, simulasi, tugasan dan projek yang memungkinkan penerapan pengetahuan yang diperoleh dalam situasi sebenar.

Berkat hubungannya dengan dunia perniagaan, MIA - Digital University menawarkan latihan yang sangat baik yang memungkinkan untuk mencapai kecekapan utama untuk memegang jawatan pengurusan di syarikat Eropah dan antarabangsa.

Cari program yang sesuai untuk anda

Padankan keperluan dan kehendak anda dan ambil jalan yang betul.

MIA Digital University menawarkan pelbagai program yang difokuskan pada evolusi teknologi digital untuk menghadapi permintaan pasaran global dan berubah. Sama ada anda lulusan muda atau profesional, anda boleh mendapatkan program yang membawa anda ke jalan yang betul untuk membina atau meningkatkan kerjaya anda.

Testimoni Pelajar

Fabrizio Rodio

Lulusan dari Master Global MBA

" MIA Digital University adalah institusi yang hebat untuk membangunkan kemahiran akademik dan peribadi anda. Kursus yang saya hadiri semasa Master memenuhi harapan kerjaya saya dan pengetahuan dan kemahiran yang saya capai membolehkan saya memajukan lagi potensi dan minat saya"

Nicola Caria

Graduan dari Sijil Pemasaran Digital

"Saya bangga telah menyempurnakan program Sijil dalam Pemasaran Digital Master di MIA Digital University . Kursus dalam talian memberi saya peluang untuk meneruskan impian saya melalui program yang fleksibel dan mudah untuk jadual saya "

Soalan