Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Pentadbiran Perniagaan
Methodist University Online

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Online USA

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Lengkapkan MBA dalam talian anda dalam masa satu tahun dengan Universiti Methodist. Dalam persekitaran pembelajaran yang fleksibel, anda boleh memperoleh salah satu ijazah paling bernilai dalam program fleksibel, berkualiti tinggi dan harga yang kompetitif ini. Sekolah Perniagaan Reeves diakreditasi secara nasional oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP) untuk menawarkan MBA.

Ijazah ini berakar umbi dalam tradisi seni liberal yang memupuk nilai moral dan membuat keputusan beretika. Dengan memupuk pembangunan peribadi dan profesional anda, anda boleh membangunkan kemahiran yang diperlukan oleh pemimpin keusahawanan yang berjaya, yang akan membolehkan anda meningkat ke tahap tanggungjawab yang diingini dalam organisasi dan usaha peribadi anda. Anda boleh mencapai pertumbuhan peribadi dan bersedia untuk kenaikan gaji, kenaikan pangkat dan peluang pekerjaan tambahan tanpa mengira bidang perniagaan anda.

Apabila anda lulus, anda boleh meneruskan kemajuan atau pekerjaan dalam beberapa bidang dan industri yang berbeza. Graduan biasanya memasuki pemasaran, perbankan/kewangan pelaburan, operasi, pengurusan, perundingan dan keusahawanan. Alumni MBA Methodist University bekerja di syarikat terkenal seperti Four Seasons Hotels and Resorts, Ralph Lauren, Goodyear Tyre & Rubber Company, Agensi Audit Tentera AS, Hospital Cape Fear Valley dan Stryker.

Mengenai Sekolah

Soalan