Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Pentadbiran Kesihatan
Methodist University Online

Sarjana Pentadbiran Kesihatan

Online USA

18 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Kejar jawatan eksekutif penjagaan kesihatan peringkat pertengahan hingga kanan dan lebih banyak peluang kerjaya dengan Sarjana Pentadbiran Kesihatan dalam talian di Universiti Methodist. Anda boleh menamatkan ijazah anda dalam masa seawal 18 bulan sambil anda mempelajari kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk kepimpinan, penyelidikan, pengajaran dan banyak lagi.

Penjagaan kesihatan membentangkan salah satu persekitaran pengurusan dan kepimpinan yang paling kompleks di dunia. Program ini bertindak balas kepada keperluan untuk pemimpin yang berkelayakan tinggi dengan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk kepimpinan di semua peringkat sepanjang kontinum penjagaan kesihatan, termasuk sistem kesihatan/hospital, amalan perubatan, perundingan, kemudahan penjagaan jangka panjang, dan lain-lain. Program ini ketat, tetapi di samping fakulti cemerlang di Universiti Methodist, ia boleh dicapai.

Kemungkinan kerjaya anda dengan MHA nampaknya tidak terhad. Jawatan yang memerlukan ijazah sarjana biasanya mengelilingi peranan eksekutif penjagaan kesihatan pertengahan dan kanan. Anda akan layak untuk jawatan seperti ketua eksekutif atau pegawai operasi, pengurus klinik, pengarah/penyelia/pengurus jabatan atau bahagian, pengurus kemudahan, perunding penjagaan kesihatan, pengurus perkhidmatan kesihatan dan ramai lagi. Peluang merentasi perundingan, jualan, pengurusan amalan dan pendidikan akan tersedia untuk anda. Graduan program Universiti Methodist bekerja di syarikat seperti First Health, Cape Fear Health Systems, Duke University dan University of North Carolina.

Mengenai Sekolah

Soalan