Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat Komputer
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat Komputer

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Membangunkan sebagai profesional dinamik yang mahir dalam teknologi dan perniagaan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Teknologi Maklumat Komputer Universiti Methodist. Melalui program ini, anda akan belajar untuk menyokong objektif teknikal yang membantu organisasi berkembang maju dalam setiap industri. Semua kursus berlangsung 100% dalam talian supaya anda boleh membina kemahiran kerjaya yang penting dalam format yang mudah.

Dengan program dalam talian Methodist, anda akan memilih daripada dua tumpuan berfokuskan kerjaya dalam Sistem Maklumat perniagaan atau Keselamatan Siber dan Jaminan Maklumat. Walaupun pilihan Sistem Maklumat Perniagaan menyampaikan kemahiran komputer dan perniagaan pakar untuk mencipta aplikasi berguna dan menyelesaikan masalah dunia sebenar, pilihan Keselamatan Siber dan Jaminan Maklumat menawarkan kepakaran yang anda perlukan untuk mengkonfigurasi sistem pengendalian dan membangunkan penyelesaian capaian jauh. Kursus untuk kedua-dua kepekatan memberi tumpuan kepada pelbagai topik yang akan memajukan pertumbuhan kerjaya anda, termasuk sains komputer, pengaturcaraan, kejuruteraan perisian, pengurusan pangkalan data, kewangan, perakaunan, dan seterusnya.

Dapatkan ijazah sarjana muda anda dalam Teknologi Maklumat Komputer untuk bersedia untuk kerjaya dalam pembangunan pangkalan data, analisis perniagaan, pentadbiran rangkaian dan peranan lain yang bermanfaat. Anda akan memperoleh kemahiran untuk mengikuti graduan kami ke jawatan dengan organisasi teratas, seperti Google, Amazon, SAAS dan Jabatan Pertahanan AS.

Terokai program ini hari ini dan bersiap sedia untuk menggunakan kemahiran teknikal dan celik perniagaan anda.

Mengenai Sekolah

Soalan