Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Psikologi Kepekatan Psikologi Prestasi Manusia
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Psikologi Kepekatan Psikologi Prestasi Manusia

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Kaji cara orang boleh bekerja dan menggunakan produk dengan berkesan dengan kepekatan psikologi prestasi manusia untuk BS dalam talian Psikologi Universiti Methodist. Kepekatan menggabungkan bidang faktor manusia dan psikologi industri/organisasi.

Faktor manusia menggunakan psikologi pada reka bentuk sistem, mesin dan produk supaya orang ramai boleh menggunakannya dengan lebih selesa, selamat dan berkesan. Psikologi industri/organisasi menggunakan psikologi untuk meningkatkan produktiviti dan kepuasan ahli organisasi, seperti pekerja di kilang pembuatan. Universiti Methodist menyatukan kedua-dua bidang dalam satu kepekatan untuk mempelajari tentang reka bentuk sistem dan antara muka manusia, produktiviti, produktiviti organisasi, dan kepuasan ahli.

Pengetahuan dan kemahiran yang anda perolehi boleh membuka lebih banyak peluang kerjaya daripada jurusan sahaja. Anda akan bersedia untuk pelbagai jenis pekerjaan dalam sumber manusia, reka bentuk mesin dan antara muka mesin/manusia. Ia juga merupakan asas yang kukuh untuk kerja siswazah dalam disiplin psikologi yang berbeza.

Mengenai Sekolah

Soalan