Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Psikologi
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Psikologi

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Dapatkan salah satu daripada ijazah paling serba boleh yang tersedia dalam format yang fleksibel dengan ijazah sarjana muda dalam talian dalam psikologi Methodist University. Program ini menampilkan saiz kelas kecil dan projek penyelidikan untuk memberikan pengalaman dunia sebenar untuk hampir semua matlamat kerjaya yang mungkin anda miliki. Dua kepekatan pilihan dalam kaunseling/psikologi klinikal atau prestasi manusia boleh membantu menyesuaikan ijazah anda.

Sebagai jurusan, psikologi sudah mempunyai beberapa fleksibiliti terluas dalam pasaran kerja. Dengan memberi tumpuan kepada pengalaman praktikal, anda akan membangunkan asas untuk hampir semua pekerjaan peringkat permulaan atau untuk memulakan pengajian siswazah. Sebagai contoh, ramai graduan memasuki program siswazah untuk meneruskan kerjaya sebagai kaunselor atau bidang lain dalam psikologi. Orang lain sama ada mula membina kerjaya mereka dalam peranan peringkat permulaan merentas bidang seperti penyalahgunaan bahan dan autisme, atau menerapkannya dalam bidang seperti sumber manusia atau pengurusan.

Kembangkan ijazah anda dengan dua kepekatan pilihan. Kepekatan psikologi kaunseling/klinikal menggabungkan dua bidang utama yang, bersama-sama, menggunakan psikologi untuk masalah biasa dalam kehidupan dan gangguan psikologi. Kepekatan psikologi prestasi manusia menggabungkan dua bidang yang merangkumi pembelajaran cara menjadikan sistem, mesin dan produk lebih selamat, selesa dan berkesan (faktor manusia), serta mengkaji cara meningkatkan produktiviti dan kepuasan organisasi (psikologi industri/organisasi).

Mengenai Sekolah

Soalan