Keystone logo
Methodist University Online Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan
Methodist University Online

Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan

Online USA

42 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan dalam talian dari Universiti Methodist akan menyediakan anda untuk membawa kerjaya anda ke peringkat seterusnya. Direka oleh profesional perakaunan dengan pengalaman luas dalam bidang tersebut, anda akan memperoleh kemahiran yang diperlukan untuk memasuki ruang industri swasta, organisasi bukan untung dan institusi kewangan. Selain itu, program dalam talian akan melengkapkan anda dengan alatan untuk menduduki peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah (CPA) di North Carolina dan banyak negeri lain. Hasilnya, anda akan mempunyai kedua-dua pengetahuan perakaunan dan kelayakan untuk memajukan kerjaya profesional anda. Apabila anda mengimbangi komitmen kerja dan kehidupan anda, anda akan dapat memanfaatkan faedah mendalam untuk mendapatkan ijazah anda dalam talian.

Diiktiraf oleh Majlis Akreditasi untuk Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP), program BS 124-semester jam akan memberi anda peluang untuk meningkatkan pemahaman anda tentang perakaunan, kewangan dan perniagaan. Beberapa kursus teras yang anda akan sertai termasuk prinsip perakaunan pengurusan, statistik untuk perniagaan, perakaunan kos, cukai pendapatan persekutuan dan pengauditan, untuk menamakan beberapa sahaja.

Dalam penumpuan Pentadbiran Penjagaan Kesihatan pilihan program ijazah ini, anda boleh bersedia untuk kerjaya dengan penyedia dan kemudahan penjagaan kesihatan. Anda akan mempelajari pengebilan penjagaan kesihatan, pengekodan, koleksi, insurans, senarai gaji, pembelian, rundingan kontrak dan banyak lagi.

Daripada bimbingan fakulti yang inovatif dan mudah diakses, anda akan dapat menerapkan kemahiran analisis termaju semasa anda memasuki dunia perakaunan. Ketahui lebih lanjut mengenai program hari ini.

Mengenai Sekolah

Soalan